search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:37
MENU CLOSE

Παγώνη για ανεμβολίαστους: Δεν είναι αστείο, έχουμε ένα πούλμαν θανάτων καθημερινά!

11.10.2021 08:18
syntagma_new

Αρκετά επιφυλακτική σχετικά με τις ελευθερίες που απολαμβάνουν από το Σάββατο οι εμβολιασμένοι πολίτες εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.

«Χρειάζονται πάρα πολλοί έλεγχοι για να είμαστε ήσυχοι και ασφαλείς, μακάρι να είχαν κάνει όλοι την τρίτη δόση», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη τονίζοντας ότι τυχόν συνέπειες θα φανούν σε περίπου 15 ημέρες.

Για τις παρελάσεις, μιλώντας στον ΣΚΑΪ εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να γίνει μόνο στρατιωτική σε κόκκινες περιοχές και όχι μαθητική και όλοι να την παρακολουθήσουν από την τηλεόραση.

Ειδικά για τη Θεσσαλονίκη έκρουσε καμπανάκι κινδύνου καθώς η διαφορά των κρουσμάτων κορωνοϊού είναι πολύ κοντά στον αριθμό της Αθήνας  Κάλεσε τον κόσμο να εμβολιαστεί ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα που σε ορισμένες περιοχές η εμβολιαστική κάλυψη είναι κάτω του 50%.

«Μετά από 19 μήνες δεν έχουν πειστεί να κάνουν το εμβόλιο;», «κάπου όλοι πρέπει να προβληματιστούμε, ένα πούλμαν θανάτων έχουμε κάθε μέρα, δεν είναι αστείο», σημείωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Τέλος, εξέφρασε την απογοήτευσή της για τους λεγόμενους «αρνητές» με τους ορισμένους από τους οποίους έχει συνομιλήσει μέσω email, καθώς όπως είπε η Μ. Παγώνη «δεν υπάρχει περίπτωση να εμβολιαστούν με τίποτα».

«Δεν ασχολούμαστε μαζί τους. Ασχολούμαστε με αυτούς που φοβούνται», τόνισε και απηύθυνε έκκληση σε όσους δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί να μην φοβηθούν τις επιπλοκές και να σκεφτούν τι επιπλοκές προκαλεί η ίδια η νόσος.

Διαβάστε επίσης:

Νέα άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας – Οδηγός εμβόλισε αστυνομικούς (Video)

Γιατί η κυβέρνηση φοβάται τα ακραία καιρικά φαινόμενα – Επικοινωνιακό σιωπητήριο για την Βόρεια Εύβοια

Ηλίας Μόσιαλος: «Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε για πάρα πολλά χρόνια με τον ιό» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:37