search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:50
MENU CLOSE

Τομ Κρουζ: Παραλίγο να μην τον αναγνωρίσουν σε αγώνα μπέιζμπολ – Είχε πρησμένο πρόσωπο

11.10.2021 20:56
tom-cruise-ithopoios-gios-connor-gipedo.jpg

Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Τομ Κρουζ σε έξοδο που έκανε σε αγώνα του μπέιζμπολ μαζί με τον γιο του.

Ο 59χρονος ηθοποιός απόλαυσε τον αγώνα των San Fransisco Giants εναντίον των Los Angeles Dodgers για το National League Division Series στο Σαν Φρανσίσκο, παρέα με τον γιο του , τον 26χρονο Κόνορ Κρουζ.

Ο Τομ Κρουζ ήταν πολύ αλλαγμένος με το πρόσωπό του να δείχνει πολύ πρησμένο, ίσως εξαιτίας κάποιων παραπανίσιων κιλών. Πάντως δε θύμιζε καθόλου τον εαυτό του από την τελευταία του εμφάνιση τον περασμένο Ιούλιο σε αγώνα της Φόρμουλα 1 ή λίγες ημέρες πιο πριν σε αγώνες τένις στο Γουίμπλεντον.

Ο Τομ Κρουζ με τον γιο του Κόνορ σε αγώνα μπέιζμπολ το Σάββατο


Προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος

Πάντως, ο Τομ Κρουζ προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ, παρόλο που δεν υπήρχε τρόπος να κρυφτεί. Φορώντας ένα μαύρο φουσκωτό μπουφάν και τζιν παντελόνι, κάθισε στις ακριβές θέσεις του γηπέδου, αξίας 1.000 δολαρίων, σύμφωνα με το TMZ, έχοντας δίπλα του τον γιο του Κόνορ.

Ο Τομ Κρουζ από την εμφάνισή του σε αγώνα τένις στο Γουίμπλεντον τον Ιούλιο

Ο Τομ Κρουζ από την εμφάνισή του σε αγώνα τένις στο Γουίμπλεντον τον Ιούλιο

Οι θαυμαστές ειδοποιήθηκαν για την παρουσία του διάσημου ηθοποιού, όταν το πρόσωπό του εμφανίστηκε στη γιγαντοοθόνη και άρχισε να παίζει το Danny Zone, από την ταινία του «Top Gun».

Η δημοσιογράφος των Giants, Έιμι Γκουτιέρεζ μοιράστηκε στο Twitter πως τον ρώτησε ποιανής ομάδας είναι οπαδός, με τον ηθοποιό να απαντά: «Είμαι λάτρης του μπέιζμπολ». Και παρόλο που η έξοδος υποτίθεται πως ήταν μια οικογενειακή υπόθεση για τον σούπερ σταρ, ο Τομ Κρουζ ήταν ευγενικός με τους θαυμαστές του και συνομίλησε με αρκετούς από αυτούς.

Ο διάσημος ηθοποιός προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος αλλά δεν τα κατάφερε



Παρέα με τον υιοθετημένο γιος του Κόννορ

Όσο για τον γιο του, ο Κόνορ, σύμφωνα με το περιοδικό People, έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα του καθώς είναι μέλος της Σαηεντολογίας. Ο Κόνορ μάλιστα, ζει στο Κλιαργουότερ, το οποίο είναι ο κύριος κόμβος της συγκεκριμένης εκκλησίας και ασχολείται με το ψάρεμα.



Ο Τομ Κρουζ από την πλευρά του, ήταν ιδιαίτερα απασχολημένος τους τελευταίους μήνες καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας εργαζόταν στην επερχόμενη ταινία του «Mission: Impossible7», με τα γυρίσματα να σταματούν αρκετές φορές εξαιτίας κρουσμάτων.

Διαβάστε επίσης:

Μπεν Άφλεκ: Το παθιασμένο φιλί με τον Ματ Ντέιμον που κόπηκε από την ταινία Last Duel

Squid Game: Πώς μία σειρά του Netflix έκανε τη Louis Vuitton να «ασπαστεί» την ποπ κουλτούρα

Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου παντρεύονται στην Ύδρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:49