search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:11
MENU CLOSE

Μπεν Άφλεκ: Το παθιασμένο φιλί με τον Ματ Ντέιμον που κόπηκε από την ταινία Last Duel

11.10.2021 20:02
aflek_deimon-new

Η ταινία Last Duel, που θα κυκλοφορήσει στις 15 οκτωβρίου, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές στο Φεστιβάλ Βενετίας όπου έγινε η πρεμιέρα της. Το Last Duel είναι μια ιστορική δραματική ταινία του 2021, σε σκηνοθεσία και παραγωγή του μεγάλου σκηνοθέτη Ridley Scott. Αν και η υπόθεση βασίζεται σε βιβλίο, το σενάριο έχουν γράψει οι δυο αδελφικοί φίλοι, ο Μπεν Άφλεκ και ο Ματ Ντέϊμον.


Πρόκειται για τη μεταφορά στο κινηματογραφικό πανί, της τελευταίας μονομαχίας για λόγους τιμής στην ιστορία της Γαλλίας το 1386. Η Μαργκερίτ ντε Καρούζ ισχυρίζεται ότι έχει βιαστεί από τον καλύτερο φίλο του συζύγου της Ζακ Λε Γκρι . Ο σύζυγός της, ιππότης Jean de Carrouges , προκαλεί τον φίλο του σε μια μονομαχία μέχρι θανάτου.
Όμως το σενάριο προέβλεπε και μια σκηνή που δεν θα δούμε ποτέ. Μια ερωτική σκηνή, ένα παθιασμένο φιλί μεταξύ του Μπέν Άφλεκ και του Ματ Ντέϊμον. Τη σκηνή «έκοψε» ο σκηνοθέτης Ρίντλευ Σκοτ που θεώρησε ότι μπορεί αυτή η σκηνή να είναι «αποκρουστική» για μερικούς, που θα δουν την ταινία.


«Είχαμε μία ερωτική σκηνή, αρκετά παθιασμένη. Για την ακρίβεια, ανταλλάξαμε ένα βαθύ φιλί και διάφορα άλλα», αποκάλυψε ο Μπεν Άφλεκ στο Entertainment Tonight ενώ ο Ματ Ντέϊμον συμπλήρωσε: «‘Ηταν σαν να κάνουμε πρόβα το πρώτο μας τηλεοπτικό φιλί. Τελικά, δεν θα το δείτε, θα πρέπει να περιμένετε για αυτό. Κόψαμε την σκηνή εξαιτίας του σκηνοθέτη. Εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να βγει στις οθόνες».

Τελικά, το φιλί τους αντικαταστάθηκε από μία σκηνή, που δείχνει τον Ματ Ντέιμον να γονατίζει μπροστά στον Μπεν Άφλεκ.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο – Η συνομιλία του δράστη με την αστυνομία στο τηλέφωνο (Video)

Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα: Γιατί δρόμοι έχουν «πήξει» και οι μετακινήσεις είναι μαρτύριο;

Φόβοι για «κοκτέιλ» γρίπης-κορωνοϊού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:11