search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 04:09
MENU CLOSE

«Ναυτεµπορική»: Ετοιμάζει web TV και επιστροφή στην διοργάνωση των συνεδρίων

12.10.2021 09:54
naftemporiki_new

Η νέα ιδιοκτησία της «Ναυτεμπορικής» έχει αποφασίσει να ρίξει το βάρος της στρατηγικής που έχει όσον αφορά τα media στο site του ιστορικού ομίλου.

Έτσι, σχεδόν ταυτόχρονα με τις αλλαγές που επιχειρούνται στην έντυπη έκδοσή της, ο Γιώργος Μελισσανίδης (γιος του Δημήτρη) έχει δώσει σαφείς οδηγίες για την άμεση αναβάθμιση των διαδικτυακών μέσων του ομίλου.

Στο πλαίσιο αυτό, οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη τόσο της εφημερίδας όσο και του site έχουν
ήδη ξεκινήσει τις πρώτες παρεμβάσεις, που στοχεύουν στην ανταγωνιστικότητα του Μέσου.

Μία από τις σημαντικές αλλαγές που προωθούνται και σύντομα θα υλοποιηθούν είναι η προσθήκη ιντερνετικής τηλεόρασης (web TV) στο site της «Ναυτεμπορικής».

Επί της ουσίας, ο στόχος που έχει τεθεί κινείται προς την κατεύθυνση της οπτικοποίησης σειράς θεμάτων που φιλοξενούνται στο site. Για παράδειγμα, μέσα στην εβδομάδα θα παρουσιάζονται συνεντεύξεις προσώπων που κινούνται κυρίως στον χώρο της οικονομίας και της πολιτικής.

Σύμφωνα με το media.gr για την υποστήριξη του συγκεκριμένου project έχουν ξεκινήσει ήδη οι πρώτες επαφές με έμπειρα (τηλεοπτικά) στελέχη. Πέραν του web, η νέα ιδιοκτησία της «Ναυτεμπορικής» σκοπεύει να επιστρέψει και στη διοργάνωση μεγάλων συνεδρίων.

Διαβάστε επίσης:

TOP10 8 έως 10 Οκτωβρίου: Τι είδαμε το ΠΣΚ

Squid Game: Kρυφό μήνυμα για τέλος της σειράς η γκάφα της παραγωγής; (video)

ΕΣΡ: Εξηγήσεις καναλιών για το μήνυμα του πρωθυπουργού που αφορούσε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15