ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 02:19
MENU CLOSE

Στυλιανίδης για «Μπάλλο»: Σε ετοιμότητα η χώρα, στόχος να λειτουργήσουμε προληπτικά

13.10.2021 18:14

Έκτακτη ενημέρωση πραγματοποίησε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, αναφορικά με την επερχόμενη κακοκαιρία «Μπάλλος» που αναμένεται από σήμερα το βράδυ να σαρώσει αρκετές περιοχές της χώρας.

Όπως είπε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, «οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καλούνται να ενημερώσουν τους πολίτες που διαμένουν σε περιοχές όπου έχουν εκδηλωθεί στο παρελθόν ή συμβαίνει συχνά πλημμυρικό φαινόμενο να αποφύγουν» άσκοπες μετακινήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι σε «κόκκινο συναγερμό» έχουν τεθεί Aρχές και κάτοικοι στις περιοχές από τις οποίες αναμένεται να περάσει η κακοκαιρία «Μπάλλος» η οποία έχει ήδη αρχίσει να οργανώνεται στην κεντρική Μεσόγειο η διαταραχή που θα επηρεάσει την Ελλάδα αρχικά από τα δυτικά και βόρεια και στη συνέχεια σε όλη τη χώρα.

Ακόμα μεγαλύτερη είναι η αγωνία στις περιοχές που καταστράφηκαν από τις φωτιές του καλοκαιριού, όπως η Εύβοια και η Αττική, οι οποίες είναι ανοχύρωτες με τα αντιπλημμυρικά έργα να μην είναι ακόμα ολοκληρωμένα.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Παιδιά ένα στα τέσσερα νέα κρούσματα – Οι «πρωταθλητές» στα ποσοστά θετικότητας

Δολοφονία ενεχυροδανειστή στη Δάφνη: Ισόβια για τους τρεις κατηγορουμένους επέβαλε και το Εφετείο

Παράνομη και καταχρηστική η απεργία των εκπαιδευτικών – 3.000 ευρώ πρόστιμο στους παραβάτες

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04
Exit mobile version