search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:36
MENU CLOSE

Οι επαφές Λαλιώτη και το «αίνιγμα» με τον Γιώργο

14.10.2021 07:30
LALIOTIS-PAPANDREOU-NEW

Υπόγειες διεργασίες, συναντήσεις βουλευτών και πρώην υπουργών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. συντελούνται τις τελευταίες ώρες προκειμένου να αποφασιστεί αν θα υπάρξει από την πλευρά των λεγομένων «προεδρικών» υποψηφιότητα για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ μετά την ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά ότι αποχωρεί από την διεκδίκηση της προεδρίας λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Πολύ κουβέντα γίνεται για επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος πιέζεται από φίλους να θέσει υποψηφιότητα.

Ο ίδιος -μόλις χθες επέστρεψε στην Αθήνα- και όσοι συνομίλησαν μαζί του έμειναν με την εντύπωση ότι ούτε θέλει να κλείσει, ούτε όμως ανοίγει το θέμα, τουλάχιστον προς το παρόν.

Μου λένε ότι έχει ενδιαφέρον πως ορισμένα στελέχη – και νεότερης γενιάς – επικοινώνησαν με τον Κώστα Λαλιώτη για να ζητήσουν την άποψή του για τα τεκταινόμενα. Σε κάθε περίπτωση το σκηνικό θα ξεκαθαριστεί σήμερα ή αύριο.

Διαβάστε επίσης:

Μαζεύονται οι… απώλειες

Φρεγάτες, ναυπηγεία και «κουρέματα»

Όλα τα ντοκουμέντα στη φόρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15