search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:59
MENU CLOSE

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Πλημμύρισε σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια – Προβλήματα σε ηλεκτροδότηση και κυκλοφορία (Photos/video)

14.10.2021 14:09
neafiladelfeia

H κακοκαιρία «Μπάλλος» «σαρώνει» την Αττική και έχει ήδη προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε όλο το λεκανοπέδιο.

Δρόμοι, σπίτια, σχολεία πλημμύρισαν, ενώ σε ορισμένες περιοχές κόπηκαν δέντρα και έπεσαν στον δρόμο. Σε πολλές περιοχές σημειώθηκε και διακοπή ρεύματος.

Συγκλονιστικές εικόνες στη Νέα Φιλαδέλφεια

H Νέα Φιλαδέλφεια είναι μια από τις περιοχές που αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα από την κακοκαιρία.

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα κοντέινερ στα οποία στεγάζεται πλημμύρισαν και οι μαθητές βγαίνουν αφού οι καθηγητές έκαναν μια πρόχειρη γέφυρα χρησιμοποιώντας θρανία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες πρόκειται για σχολικό συγκρότημα στο οποίο στεγάζονται το 2ο Δημοτικό, το 1ο Νηπιαγωγείο, το 1ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο.

Σύμφωνα με ενημέρωση της πυροσβεστικής, η υπηρεσία θα προχωρήσει σε άντληση υδάτων, ενώ κανένα παιδί δεν κινδυνεύει.

Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έως το μεσημέρι είχαν γίνει 90 κλήσεις με αυξητική τάση για επέμβαση σε σημεία όπου εντοπίζονται προβλήματα λόγων εισροής και συσσώρευσης υδάτων.

Οι περιοχές όπου εντοπίζονται τα περισσότερα προβλήματα είναι Νέα Φιλαδέλφεια, Κάτω Πατήσια, Περιστέρι, Μοσχάτο, Φιλαδέλφεια, Άγιοι Ανάργυροι, Καματερό, Μεταμόρφωση, Γαλάτσι, Νέα Ιωνία και Κηφισιά.

Διακοπή κυκλοφορίας

Ο Μπάλλος έχει προκαλέσει σωρεία προβλημάτων και στο οδικό δίκτυο. Λόγω συσσώρευσης υδάτων κλειστή για την κυκλοφορία των οχημάτων η Λεωφόρος Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα από το ύψος της διχάλας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Συγγρού

Νωρίτερα, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, σε δύο σημεία, λόγω συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού. Ειδικότερα, η κυκλοφορία διεκόπη από το ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά και το ύψος της οδού Χαμοστέρνας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Αυτή την ώρα παρατηρούνται έντονα προβλήματα στην κυκλοφορία στην Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα, στην Αλεξάνδρας και στην Κηφισίας στα δύο ρεύματα.

Χωρίς ρεύμα

Προβλήμα ηλεκτροδότησης υπάρχουν σρη Νέα Κηφισιά, την Άνοιξη, την Πεύκη αλλά και τον Άγιο Δημήτριο.

Χωρίς ρεύμα παραμένει ένα μεγάλο μέρος του Παγκρατίου, καθώς η κακοκαιρία έχει προκαλέσει βλάβη σε γραμμής Μέσης Τάσης.

Μήνυμα από το 112

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της Αττικής.

«Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, περιοχές που έχουν ή μπορεί να πλημμυρίσουν. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» έγραφε το μήνυμα από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Όλη απολογία της κατηγορούμενης – «Με κυρίευσε το αίσθημα της εκδίκησης, μου έγινε εμμονή» (photos/video)

Ρόδος: Με νοητική υστέρηση η 8χρονη που φέρει σημάδια κακοποίησης – Τι εξετάζουν οι αρχές

Σκηνές τρόμου στο Κερατσίνι: Άνδρας κυνηγούσε τον αδερφό του με τσεκούρι σε πάρκο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:58