search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:09
MENU CLOSE

Σκέρτσος: Όχι συνεργασία με ΚΙΝΑΛ – Η ΝΔ συγκυβερνά με το ευρύ προοδευτικό μέτωπο

14.10.2021 09:22
skertsos_new

Θέση σε διάφορα ζητήματα της επικαιρότητας, αλλά και πολιτικής στρατηγικής, πήρε ο υπουργός Επικρατείας Ακης Σκέρτσος, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Action24».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουβαρά αν οι εκλογές του Κινήματος Αλλαγής θα παίξουν ρόλο στις επόμενες εκλογές, τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία από το 2019 και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επιλέξει και συγκυβερνά με ένα ευρύ προοδευτικό μέτωπο.

Μάλιστα ανέφερε για το Κίνημα Αλλαγής ότι έχει αποδείξει πολλές φορές πως έχει κάνει επιλογές υπέρ της αντιμεταρρύθμισης και της αδράνειας, άλλωστε αν δεν είχε κάνει τέτοιες επιλογές δεν θα είχαν εγκαταλείψει το κόμμα και οι ψηφοφόροι το δείχνουν στις δημοσκοπήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Θέλει ο Βελόπουλος να συμμετέχει σε μελλοντική κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Καραμανλής: Οι ακροδεξιοί δεν έχουν θέση στη ΝΔ

Κορωνοϊός: Θετικός ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς και η σύζυγός του – Η ανάρτηση για το παιδί του και το εμβόλιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:07