search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:17
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Θετικός ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς και η σύζυγός του – Η ανάρτηση για το παιδί του και το εμβόλιο

12.10.2021 09:45
bournous_new

Ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς, γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα social media το βράδυ της Δευτέρας ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Ο κ. Μπουρνούς έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Τόσο εγώ, όσο και η σύζυγός μου, είμαστε εμβολιασμένοι από τον Ιούνιο και για αυτό το λόγο είμαστε αισιόδοξοι, ότι, ακολουθώντας τις συμβουλές των γιατρών, θα ξεπεράσουμε αυτή την περιπέτεια με ασφάλεια και το γρηγορότερο δυνατό».

«Μετά από δύο αρνητικά tests (ένα μοριακό και ένα self test) τις τελευταίες μέρες, σήμερα το μεσημέρι εγώ και η σύζυγός μου βρεθήκαμε θετικοί στον COVID-19, με rapid test που κάναμε στην μονάδα του ΕΟΔΥ στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης» αναφέρει.

Όπως λέει: «Από την αρχή της πανδημίας και ως νέοι γονείς έχουμε υπάρξει ιδιαίτερα προσεκτικοί και σχολαστικοί στη χρήση των μέσων ατομικής προστασίας. Παρόλα αυτά, δεν καταφέραμε να αποφύγουμε την έκθεση στον ιό».

«Αυτή τη στιγμή και περνώντας αυτή τη δοκιμασία, δεν θέλουμε καν να σκεφτούμε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, αν δεν είχαμε εμβολιαστεί κι αν η μικρή μας δεν είχε αποκτήσει αντισώματα μέσω του θηλασμού. Αν κάποιοι που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, αμφιταλαντεύεστε ακόμη, μην διστάσετε και μην καθυστερήσετε άλλο. Μιλήστε με κάποιον ειδικό γιατρό που εσείς εμπιστεύεστε και κάντε το εμβόλιο της επιλογής σας. Δεν αξίζει να ρισκάρουμε, μέχρις ότου να προστεθούν στο οπλοστάσιό μας οι φαρμακευτικές αγωγές που ήδη βρίσκονται σε προχωρημένα στάδια έρευνας. Μόνο έτσι μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο της βαριάς νόσησης και των πιο βαριών επιπλοκών του COVID-19».

Διαβάστε επίσης:

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κατά Marc: «Ο Γεράκης δουλεύει για το Μαξίμου»

Υπέρ της ελληνογαλλικής συμφωνίας Ελλάδας – Γαλλίας οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ (πίνακας)

Ο Μητσοτάκης και οι Υπουργοί του πιάσανε τα… φτυάρια (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:17