search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:34
MENU CLOSE

Έχτισαν «αυθαίρετο» μέσα στο Πολυτεχνείο – Παρέμβαση της αστυνομίας

15.10.2021 15:49
emp-ayuathereto-new

Την παρέμβαση της Αστυνομίας προκάλεσε αυθαίρετος τοίχος μέσα στο χώρο της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Έπειτα από συνεννόηση με την αρμόδια εισαγγελέα και την πρυτανική Αρχή κατεδαφίστηκε και απομακρύνθηκαν τα οικοδομικά υλικά από τον χώρο.

Αστυνομικοί συνόδεψαν το πρωί υπαλλήλους της Πολεοδομίας του Δήμου Ζωγράφου μέσα στον χώρο του ΕΜΠ μετά από καταγγελία για παράνομη κατασκευή από ομάδα ατόμων και στη συνέχεια συνεργεία του δήμου απομάκρυναν τα υλικά.

Σημειώνεται, ότι χθες, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, ο κοσμήτορας της Σχολής, Σταύρος Κουρκούλης, μαζί με δύο μέλη του πανεπιστημίου προσπάθησαν να σταματήσουν εν εξελίξει εργασίες ανέγερσης τοίχους, έξωθεν των αμφιθεάτρων καθώς δεν υπήρχε η σχετική οικοδομική άδεια.

Στη συνέχεια, ο πανεπιστημιακός λειτουργός πήγε στο ΑΤ Ζωγράφου όπου κατήγγειλε το γεγονός και σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Ν.4495/2017 «Περί Ελέγχου και Προστασίας του Δομημένου Περιβάλλοντος».

Διαβάστε επίσης:

Ευθύμιος Λέκκας: «Ζούμε πρωτοφανή φαινόμενα – 30 εκατ. τόνοι νερού έπεσαν χθες στον Κηφισό»

Τραγωδία στην Πατρών-Πύργου: Νεκρή στην άσφαλτο 26χρονη έγκυος (Video/Photos)

Απαντήσεις από την ΟΣΥ για το λεωφορείο… «υποβρύχιο» στην Ποσειδώνος (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:33