search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:49
MENU CLOSE

Playboy: Η έπαυλη του Χιου Χέφνερ είναι στοιχειωμένη, λέει πρώην κουνελάκι

15.10.2021 18:32
hefner_playboy-new

Μέσα στην τεράστια έπαυλη του Χιου Χέφνερ, με τα άπειρα δωμάτια και τον τεράστιο κήπο με την πισίνα, αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων, κάθε βράδυ κυκλοφορούν φαντάσματα. Αυτό ισχυρίζεται το πρώην κουνελάκι του playboy και νυν πρωταγωνίστρια σε ριάλιτι, Μπρίτζετ Μαρκάρντ.


Η ίδια μίλησε στο podcast παραφυσικών δραστηριοτήτων «Dark House» και είπε για τις εμπειρίες με τα παραφυσικά φαινόμενα όταν σαν κουνελάκι ήταν φιλοξενούμενη στο σπίτι του Χιου Χέφνερ: «Υπάρχουν ιστορίες φαντασμάτων από εκείνο το αρχοντικό, που πάνε πίσω πολλές δεκαετίες. Είδα μια γυναίκα, εμφανίστηκε στην κρεβατοκάμαρά μου».


Και μια άλλη φορά το πρώην κουνελάκι είπε πως είδε στην ντουλάπα του δωματίου της το φάντασμα μιας πρώην υπαλλήλου της έπαυλης η οποία είχε πεθάνει λίγο καιρό πριν. Μάλιστα είπε πως όταν κοίταξε καλύτερα η φιγούρα είχε εξαφανιστεί.
«Είχε μαύρα, μακριά μαλλιά με κορδέλες και ήταν πολύ χλωμή και πολύ αδύνατη. Φορούσε ένα λευκό μπλουζάκι που ήταν πολύ μεγάλο πάνω της και μαύρο τζιν με ξεθωριάσματα. Απλώς στεκόταν εκεί με κοιτούσε» είπε η Μαρκάρντ.


Το πρώην κουνελάκι – μοντέλο είπε πως πολλές φορές άκουγε πόρτες να κλείνουν τρίζοντας μόνες τους και άλλες πόρτες να κλειδώνουν, πάλι μόνες τους. Και η γυναίκα το πάει ακόμη παρακάτω λέγοντας ότι ο ίδιος ο Χιου Χέφνερ φαίνεται να επέστρεψε στο σπίτι του, μετά τον θάνατό του.


«Μια μέρα πριν πεθάνει ο Χιου, τον είδα στον ύπνο μου, να στέκεται μόνος του στην τεράστια έπαυλη. Κατέβαινε την κεντρική σκάλα, ενώ ακουγόταν μουσική του 1940. Με το χαρακτηριστικό του, κακαριστό γέλιο, με υποδέχτηκε και μου έκανε μια μεγάλη αγκαλιά. Μπορούσα να μυρίσω το πούρο και την κολόνια του, ήταν τόσο αληθινό».
Για την ίδια, η πνευματική αυτή συνάντηση με τον Χέφνερ ήταν ουσιαστικά ένας αποχαιρετισμός. «Ένιωσα ότι έτσι με αποχαιρετάει. Ήταν πολύ καλός
», μας εκμυστηρεύεται.


Η Μπριτζέτ ήταν επίσημη σύντροφος του δημιουργού του Playboy από το 2002 μέχρι το 2009.

Διαβάστε επίσης:

Εισαγγελική έρευνα για το λεωφορείο που βυθίστηκε στην Ποσειδώνος

Ποιοι εξαιρούνται από την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό

Πότε θα καταβληθεί το επίδομα θέρμανσης – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48