search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:19
MENU CLOSE

«Ξέσπασε» ο Λούλης: «Υπάρχουν πολλά ψώνια, άρρωστοι και κομπλεξικοί στο θέατρο»

17.10.2021 13:44
Χρήστος Λούλης: Δεν περίμενα το «ξύλο» που έφαγα από το σινάφι των ηθοποιών – Δεν πήγα να βοηθήσω τη Νέα Δημοκρατία (Video) - Media

Στο ελληνικό #MeToo και τα όσα αποκαλύφθηκαν στον χώρο του θεάτρου έπειτα από τις πολύκροτες υποθέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη αναφέρθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλους τους ανθρώπους που βγήκαν μπροστά και μίλησαν. Νιώθω ότι πέρασε η εποχή των γκουρού που οι νέοι άνθρωποι φοβούνταν ακόμα και την σκιά τους και δεν έβγαιναν ποτέ να πουν τίποτα. Γενικά, δεν πιστεύω στις αυθεντίες. Δηλαδή, αν είσαι αυθεντία, πρέπει να μου πιάσεις τον κ…ο;», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης στην εκπομπή «Gala».

«Δεν είμαι όμως καθόλου ευχαριστημένος με αυτά που άκουσα, τα οποία ξεπερνούν κατά πολύ εκείνα που όλοι ξέραμε, ότι δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι κακότροποι, ψώνια, άρρωστοι και κομπλεξικοί. Το να υπάρχουν αυτές οι καταγγελίες δεν είναι κάτι που τιμά το θέατρο».

Διαβάστε επίσης:

Προειδοποίηση Γώγου για «κοκτέιλ» γρίπης και κορωνοϊού – Και νέα έκκληση για εμβολιασμό

Κέρκυρα: Σοκ με 34χρονο Βρετανό – Βρέθηκε απαγχονισμένος σε μπαλκόνι

Τζένη Μπότση: Αν δεν μιλούσε η Σοφία Μπεκατώρου, μπορεί να μην είχα μιλήσει ακόμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:16