search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:24
MENU CLOSE

Μάρω Κοντού: Η σύνταξη του ηθοποιού είναι 770 ευρώ – Κάποια δημοσιεύματα με έκαναν έξαλλη (Videos)

18.10.2021 18:44
marw-kontou-

Για το παράπονο της για ορισμένα δημοσιεύματα που τη θέλουν να βγάζει πολλά λεφτά από τη σύνταξη αλλά και από πνευματικά δικαιώματα, μίλησε η ταλαντούχα Μάρω Κοντού.

Μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε οτι θα ήθελε να κινηθεί νομικά εναντίον αυτών των δημοσιευμάτων καθώς όπως είπε «ο τρόπος που με μάλωναν, που με χαρακτήριζαν, με έκανε Τούρκο» γιατί τα πράγματα δεν είναι έτσι.

«Έγραφαν για εμένα ότι παίρνω τόσα πολλά λεφτά και παραπονιόμουν ότι η σύνταξη του ηθοποιού είναι πολύ μικρή. Πρώτον, δεν έχω πάρει βουλευτική σύνταξη, πολύ απλά γιατί ήμουν μόνο δύο χρόνια βουλευτής», εξήγησε και πρόσθεσε:

«Δεύτερον, έγραφαν ότι παίρνω πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες 3.000 ευρώ τον μήνα, μακάρι! 3.000 ευρώ τον χρόνο παίρνουμε από τα πνευματικά δικαιώματα. Όσο για τη σύνταξη της ηθοποιού, είναι 770 ευρώ. Με πείραξε πάρα πολύ, γιατί μου γράφανε: “Δεν ντρέπεστε κυρία Κοντού να παίρνετε τόσα πολλά λεφτά”.

«Ένας άλλος έγραφε: “Άσε μας ρε Μάρω, ψεύτρα”. Έξαλλη έγινα και σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Ο τρόπος που με μάλωναν, που με χαρακτήριζαν, με έκανε Τούρκο. Έγινα έξαλλη, γιατί δεν υπάρχει πιο ειλικρινής άνθρωπος από εμένα. Να πουν ό,τι θέλουν, αλλά με τρόπο, όχι χυδαία», υποστήριξε η καλλιτέχνης που εμφανίζεται φέτος στο σίριαλ «Η γη της Ελιάς».

Πάντως, η Ελένη Μενεγάκη δεν μπόρεσε να μην σταθεί και στο γεγονός πως η Μάρω Κοντού, διαθέτει μια απίστευτη σιλουέτα για την ηλικία της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, προσέχει πολύ τι και πόσο τρώει.

Ρε συ Μάρω, φτου σου! Δεν ξέρω αν ασχολείσαι με το σώμα σου.», είπε η παρουσιάστρια και από την πλευρά της, η ηθοποιός αποκάλυψε:

«Γυμνάζομαι, γυμνάζομαι… Προσέχω πολύ τη διατροφή μου, εκτός από τα γλυκά… Το φαγητό μου είναι πάντα υγιεινό… Έχω τα κιλά που είχα στα 30 μου, ξεφεύγω τρία κιλά και με τα τρία πατάω φρένο… Δεν μου αρέσω να παχύνω».

Διαβάστε επίσης:

Μέγκαν Φοξ: Και επίσημα διαζευγμένη – Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο της με τον Μπράιαν Όστιν Γκριν (Photos)

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Εντυπωσιάζει το κοινό κάνοντας γυμναστική (Photos)

GNTM 4: Η Βίκυ Κουλιανού «εισβάλλει» στο σόου – Ο ρόλος έκπληξη (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:19