search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 14:13
MENU CLOSE

GNTM 4: Η Βίκυ Κουλιανού «εισβάλλει» στο σόου – Ο ρόλος έκπληξη (Photos/Video)

18.10.2021 16:18
GNTM 4

Δεκαέξι αγόρια και κορίτσια βρίσκονται στο σπίτι του GNTM, – καθώς υπήρξε μια οικειοθελής αποχώρηση στο προηγούμενο επεισόδιο – διεκδικώντας τον τίτλο του καλύτερου μοντέλου στην Ελλάδα.

Φωτογραφίσεις, δοκιμασίες, ρούχα αλλά και… ίντριγκα μέσα στο σπίτι θα έχει και το σημερινό επεισόδιο του σόου των μοντέλων, με δύο αναπάντεχους καλεσμένους.

Στο σπίτι, δίπλα στο πλευρό των κριτών και παρόντες στις καινούργιες δοκιμασίες «εισβάλλουν» η Βίκυ Κουλιανού και ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης.

Όταν ο Γιώργος Καράβας καλεί τα παιδιά στο στούντιο, κανείς δεν γνωρίζει ότι την ίδια πρόσκληση έχει λάβει και ένα από τα μεγαλύτερα top models της Ελλάδας. Η Βίκυ Κουλιανού, με φόρα από τις διεθνείς πασαρέλες των ’90s, κάνει είσοδο στο σπίτι του GNTM 4 για ένα διαδραστικό μάθημα πασαρέλας. Στόχος, να μυηθούν τα παιδιά στα μυστικά του catwalk και να λάβουν τα απαραίτητα εφόδια για το δύσκολο ταξίδι του modelling.

Η επόμενη μέρα ξεκινά με ένα μήνυμα από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, που προετοιμάζει τα παιδιά για τη νέα δοκιμασία αποχώρησης: ένα fashion show, που καταρρίπτει τα έμφυλα στερεότυπα στη μόδα, με τα ρούχα και την υπογραφή του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη.

Αυτή τη φορά όμως, η πασαρέλα θα γίνει πεδίο μάχης, καθώς η δομή του show είναι στην ουσία ένα battle περπατήματος αλλά και πόζας. Fittings, ετοιμασίες και στρατηγικές επιστρατεύονται, ώστε τα μοντέλα να εντυπωσιάσουν τους τέσσερις κριτές, τον coach τους, τη Βίκυ Κουλιανού και φυσικά τον σχεδιαστή, που παρακολουθούν με ενδιαφέρον ένα ατμοσφαιρικό fluid catwalk. Η δράση κορυφώνεται με τη φωτογραφική «μάχη» στο φακό του Σπύρου Χαμάλη, που απαθανατίζει και τα τελικά «κλικ» προς κρίση. Ποια ομάδα κυριάρχησε στο catwalk και ποιος έκλεισε ήδη την πρώτη δουλειά μετά το GNTM 4;

Διαβάστε επίσης:

Λιάγκας σε Γρηγόρη Πετράκο: «Αισθάνεσαι ότι είσαι Ρομπέν των Δασών;» (Video)

Μπέττυ Μαγγίρα: Βαρύ πένθος για την παρουσιάστρια (Video)

Αλέξης Παππάς: Mήνυση κατά πρώην παίκτη του Survivor καταθέτει ο φετινός… Bachelor (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:28