search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:03
MENU CLOSE

Λιάγκας σε Γρηγόρη Πετράκο: «Αισθάνεσαι ότι είσαι Ρομπέν των Δασών;» (Video)

18.10.2021 14:02
liagkas-petrakos-new

Οι απόψεις του και οι δημόσιες τοποθετήσεις του αναφορικά με τον κορωνοϊό και τον εμβολιασμό ξεσήκωσε αρκετές φορές αντιδράσεις.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Πετράκο ο οποίος, καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, κλήθηκε, μεταξύ άλλων, να απαντήσει αν θεωρεί ότι κάποιες φορές ήταν απόλυτος στις… ενστάσεις που κατά καιρούς εξέφρασε.

«Δε μιλάω τόση ώρα και σε ακούω. Έχω την αίσθηση ότι έτσι όπως το εκφράζεις εσύ αυτό είναι πιο φασιστικό από αυτούς που κατηγορείς για φασίστες που φιμώνουν τους ανθρώπους που είναι εναντίον των εμβολιασμών.

Εκλαμβάνεις τον εαυτό σου ως έναν αυτόκλητο σωτήρα; Λες την άποψή σου κι είναι σεβαστή. Αισθάνεσαι λίγο ότι είσαι Δον Κιχώτης, Ρομπέν των Δασών, ο Ζορό που θα διαφωτίσει τον κόσμο;

Νομίζω ότι αισθάνεσαι ότι κάποιος σε έχει ορίσει να είσαι επικεφαλής μιας άποψης και το πήρες περισσότερο σοβαρά από ο,τι θα έπρεπε» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας με τον τραγουδιστή να απαντά:

«Δεν έκανα ποτέ τον επιστήμονα. Έκανα τον δημοσιογράφο. Επειδή το πρώτο εξάμηνο έπαθα μια συμφόρηση και ένιωθα ότι αυτά που έβλεπα ήταν παράταιρα άρχισα να ψάχνω πάρα πολύ.

Έβλεπα συνεντεύξεις επιστημόνων και γιατρών από όλο το κόσμο. Ήθελα να καταλάβω τι συμβαίνει […] Όταν άρχισα να μαζεύω πολλές τέτοιες διαφορετικές γνώμες επιστημόνων, άρχισα και να τις δημοσιεύω.

Τρεις καθηγητές πανεπιστημίου μου είπαν ότι δεν χρειάζομαι το εμβόλιο επειδή κάνω μια υγιεινή ζωή κι από τις εξετάσεις μου είδε ο γιατρός ότι τα επίπεδα κάποιων βιταμινών είναι αρκετά υψηλά, από την μύτη μου δεν περνάει όχι ο κορονοιός, αλλά ούτε ο Τιτανικός.

Αρνούμαι τον όρο αντιεμβολιαστής κι αρνητής. Δεν αρνούμαι την ύπαρξη του ιού. Αρνούμαι τη σοβαρότητα. Αρνούμαι τα μέτρα. Δεν είμαι αντιεμβολιαστής. Έχω κάνει όλα τα εμβόλια. Αλλά θέλω ένα εμβόλιο ασφαλές και δεύτερον, να έχω την επιλογή»

Διαβάστε επίσης:

Μπέττυ Μαγγίρα: Βαρύ πένθος για την παρουσιάστρια (Video)

Αλέξης Παππάς: Mήνυση κατά πρώην παίκτη του Survivor καταθέτει ο φετινός… Bachelor (Video)

Άντζελα Γκερέκου: Δε σέβεστε το πένθος μας, λυπάμαι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:03