search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 03:32
MENU CLOSE

Αλέξης Παππάς: Mήνυση κατά πρώην παίκτη του Survivor καταθέτει ο φετινός… Bachelor (Video)

18.10.2021 11:35
aleksis-pappas-new

Στη δικαιοσύνη κατά πρώην παίκτη του Survivor στρέφεται ο Αλέξης Παππάς, μετά από δήλωση του πρώτου την οποία ο ίδιος θεωρεί συκοφαντική.

Μέσω του δικηγόρου του, Στυλιανού Σούρλα, ο φετινός Bachelor καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά του Κώστα Παπαδόπουλου ο οποίος πρόσφατα είχε δηλώσει τα εξής:

«Θα ακουστώ κακός, όμως ο Αλέξης Παππάς είναι η πιο ακριβή αρσενική ελληνική βίζ@τα. Δεν με εκφράζει και δεν θα το έκανα ποτέ να συμμετάσχω σε τέτοιο ριάλιτι. Είναι ένας ρόλος για τα λεφτά το να φιλιέσαι από εδώ και από εκεί. Δεν είναι σωστό για έναν άντρα»

Τι απαντά ο Αλέξης Παππάς μέσω του δικηγόρου του

«Μετά τους απαράδεκτους, συκοφαντικούς και αισχρούς, σκοπούμενους χαρακτηρισμούς του πρώην παίκτη του Survivor, Κώστα Παπαδόπουλου εις βάρος του εντολέα μου κ. Αλέξανδρου Παππά, ουδέν περιθώριο άφησε, πλην της προσφυγής στη Δικαιοσύνη με εντολή για κατάθεση μηνύσεως αλλά και προσφυγή ενώπιον και των Αστικών Δικαστηρίων» δήλωσε στο protothema.gr ο δικηγόρος του, Στυλιανός Σούρλας.

Διαβάστε επίσης:

Άντζελα Γκερέκου: Δε σέβεστε το πένθος μας, λυπάμαι (Video)

Μαρίνα Πατούλη: Το έχω «χτίσει» αυτό το όνομα, γιατί να το αλλάξω; (Video)

Squid Game: Το εξωφρενικό ποσό που απέφερε στο «ταμείο» του Netflix (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04