search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:48
MENU CLOSE

Alpha: Μετά το Bachelor τέλος τα σκληρά ριάλιτι

07.10.2021 09:11
bachelor

Πιο light reality θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο ALPHA στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν μετά την κατακραυγή για το Bachelor.

Ένα από αυτά είναι ο “Υποψήφιος”, ένα επιχειρηματικό reality.

Παράλληλα σύμφωνα με την Real life στο τραπέζι βρίσκεται και το “Secret Song”, που είναι ένα μουσικό show του οποίου τα δικαιώματα έχει ο σταθμός και τώρα ψάχνει εταιρία παραγωγής με σκοπό να μπορέσει να το βγάλει αέρα τον Μάρτιο.

Προς νέο ρεκόρ ψήφων για την κατάργηση του «The Bachelor»

Το αρχικό όριο των 20.000 ψήφων που είχε οριστεί σε σελίδα ηλεκτρονικού ψηφίσματος στο Avaaz για την κατάργηση του ριάλιτι «The bachelor» μέσα σε δέκα ημέρες από την δημιουργία και έναρξη του έχει υπερκαλυφθεί.

Το ηλεκτρονικό ψήφισμα δημιουργήθηκε διότι «η εκπομπή αναπαράγει σεξιστικά στερεότυπα, υποβιβάζει την γυναίκα, προωθεί τον ανταγωνισμό και την επιθετικότητα ανάμεσα στις ομόφυλες, ενδυναμώνει  την ιδέα του κυρίαρχου αρσενικού, προσβάλλει κάθε έννοια ισότητας των φύλων. Σε μια εποχή που η έμφυλη βία κορυφώνεται, εμείς ζητάμε ισότητα, συμπερίληψη, δημοκρατία».

Την περσινή σεζόν το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έπειτα από ελεγκτική διαδικασία είχε επιβάλει στον Alpha χρηματική κύρωση 100.000 ευρώ για το επίμαχο πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης:

Η «Ελληνοφρένεια» επιστρέφει στο Mega

«Ο παλιός είναι αλλιώς αλλά ο νέος είναι ωραίος»

«Βαρδιάνος στα σπόρκα»: Ξορκίζοντας την πανδημία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:47