search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:29
MENU CLOSE

Ο αντιεμβολιαστής Γρηγόρης Πετράκος θα τραγουδά μόνο για… εμβολιασμένους

13.10.2021 16:49
PETRAKOS
Photo Facebook

Σε μαγαζί στην Πάτρα θα εμφανίζεται ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος και θα τραγουδά μόνο για εμβολιασμένους.

Ο τραγουδιστής παρά τις πολλές δηλώσεις του στο παρελθόν κατά του εμβολίου και των εμβολιασμένων θα τραγουδά σε μαγαζί που δέχεται μόνο εμβολιασμένους πελάτες.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 την Τρίτη μεταδόθηκε η είδηση πως ο Γρηγόρης Πετράκος ο οποίος δεν είναι εμβολιασμένος, εμφανίζεται τα μεσημέρια κάθε Σαββάτου και Κυριακής σε κέντρο στην Πάτρα. Και αυτό όταν, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα στα κλειστά μαγαζιά επιτρέπεται η είσοδος μόνο για εμβολιασμένους πελάτες, ενώ οι εργαζόμενοι μπορούν να βρίσκονται εσωτερικά κάνοντας τα απαραίτητα rapid test.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της εκπομπής ειπώθηκε πως ο Γρηγόρης Πετράκος δέχθηκε πληθώρα σχολίων από «οπαδούς» του οποίοι τον κατέκριναν για την επιλογή του ενώ έγινε υπενθύμιση πως σε πρότερο χρόνο ο ίδιος άνθρωπος είχε στοχοποιήσει τον Πάνο Κιάμο για το ότι το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε θα δεχόταν μόνο εμβολιασμένους πελάτες.

Το εν λόγω ρεπορτάζ ωστόσο, προκάλεσε την αντίδραση του Γρηγόρη Πετράκου ο οποίος απέστειλε ανακοίνωση στα ΜΜΕ παρουσιάζοντας την δική του πλευρά και αναπτύσσοντας ρητορική αντίθετη με αυτά που είχε συνηθίσει τους δεκάδες χιλιάδες ακολούθους του στα social media.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το στέλεχος του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, τραγουδά στο εν λόγω κέντρο στην Πάτρα από τον Ιούλιο διενεργώντας rapid test, όπως ορίζει η σχετική ΚΥΑ την οποία και επικαλείται. «Ουδέποτε υποστήριξα πως δεν μπορεί κάποιος να εργάζεται με τεστ. Η αντίρρησή μου ήταν πάντα στον εκβιασμό σε εμβολιασμό μέσω της εργασίας», συνεχίζει στην ανακοίνωσή του.

Πάντως, σε παλαιότερο χρόνο και συγκεκριμένα στις 3 Απριλίου ο Γρηγόρης Πετράκος με ανάρτησή του στο Facebook δήλωνε κατηγορηματικά «δεν φοράω μάσκα, δεν κάνω τεστ, δεν κάνω en-volio [sic]», τοποθέτηση η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα υποστηρίζει στην τελευταία ανακοίνωσή του.

Διαβάστε επίσης:

Άκης Σακελλαρίου: «Ήμουν 10 μέρες σε κώμα από μικρόβιο» (video)

Τέλος στην κόντρα με τον Άκη Πετρετζίκη έδωσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου (Video)

Πέτρος Ζούλιας: Φιλιππίδης και Λιγνάδης ήταν πολύ άξιοι, θα ήθελα να τους επισκεφτώ στην φυλακή (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:28