search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:19
MENU CLOSE

Τέλος στην κόντρα με τον Άκη Πετρετζίκη έδωσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου (Video)

13.10.2021 13:30
PETRE BARBARI NEW

Η μάχη της κουτάλας έλαβε τέλος. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έβαλε τέλος στην κόντρα και την παρεξήγηση [που είχε με τον Άκη Πετρετζίκη .

Μάλιστα έδωσε ευχές πολλές και από την καρδιά της όπως είπε για τον γάμο του δημοφιλέστατου σεφ.   

Σημειώνεται ότι η μεγάλη παρεξήγηση είχε γίνει για την πατρότητα μιας συνταγής για την παραδοσιακή γαλατόπιτα της Μάνης.   

Εδικότερα η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μετά το τέλος των γυρισμάτων της μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1και ρωτήθηκε για πολλά, όπως ο ανταγωνισμός και τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και την παρεξήγηση με τον Άκη Πετρετζίκη.

«Είναι πολύ ωραίο που υπάρχουν πολλές εκπομπές. Αυτό είναι το καλύτερο και ας υπάρχει ανταγωνισμός. Δεν προλαβαίνω να δω τα νούμερα τηλεθέασης. Είμαστε σε άλλη ώρα και «ξαναχτίζουμε» από την αρχή. Ωραία, μια χαρά», λέει με αφορμή τη μετακίνηση της σε άλλη ώρα στο ημερήσιο πρόγραμμα του Σκάι.

Για την παρεξήγηση που είχε γίνει με τον Άκη Πετρετζίκη, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είπε: «Άσε τις κόντρες. Άκη μου, να ζήσετε να ευτυχίσετε! Είστε δυο νέα παιδιά, να κάνετε μια ωραία οικογένεια, να χαίρεστε το μωράκι σας, να σας ζήσει το όνομα! Μετά από τόσες ευχές… Εντάξει, κι εγώ τα νεύρα μου είχα, νευρίασα με εκείνο το σκηνικό που έτυχε και τα είπα. Να ξέρετε εγώ είμαι ειλικρινής και αυθόρμητη. Όταν νευριάζω το δείχνω, όταν είμαι χαρούμενη το δείχνω. Εύχομαι τα καλύτερα στα παιδιά! Όλα τα καλά του Θεού να είναι πάνω στην οικογένειά τους».

Και στο J2US

«Μου έγινε πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη για να πάω στο J2US, στον Alpha, και παρότι το ήθελα πάρα πολύ, ευτυχώς που δεν πήγα γιατί με ακούς που έχω βραχνιάσει… Πώς θα έβγαζα τα τραγούδια;», αποκάλυψε τέλος, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Διαβάστε επίσης

The Voice: Το δώρο του Ατζούν στους κριτές (video)

Δραγούμη: Δέχτηκα παρενόχληση στα 12 από έμπιστο φίλο των γονιών μου (Video)

Mαρίνα Πατούλη: «Αυτά με συνδέουν με τον Γιώργο Πατούλη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:19