search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:11
MENU CLOSE

Μπαρμπαρίγου εναντίον Πετρετζίκη και η μάχη της γαλατόπιτας (Photo)

22.03.2021 17:40
Mparparigou-Petretzikhs

Εμφανώς εκνευρισμένη και χωρίς να θέλει να κρύψει την δυσαρέσκεια της η τηλεοπτική σεφ έκανε κάτι που δεν συνηθίζει, ξεσπώντας στο Instagram κατά σεφ που ισmχυρίζεται ότι της έκλεψε μια συνταγή και την παρουσίασε ως δική του κάνοντας μόνο μικρές αλλαγές.

Πώς φτιάχνουμε γαλατόπιτα Μάνης μας έδειξε εχθές μέσα από την εκπομπής του, Kitchen Lab, ο Άκης Πετρετζίκης, σε μία όχι και τόσο παραδοσιακή συνταγή.

Ο σεφ, όπως ισχυρίζεται η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, έκλεψε τη συνταγή που ίδια δημιούργησε και, μάλιστα, τη βάφτισε.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η γνωστή σεφ ξέσπασε για την αντιγραφή της συνταγής από τον συνάδελφο της, αφού ο δεύτερος την παρουσίασε χωρίς να αναφέρει πηγή, κάνοντας μερικές μόνο αλλαγές στη κατασκευή της.

Αντί για αμύγδαλα έβαλε καρύδια.. Αν και δεν κατονόμασε ποιος είναι, αναφέρεται στον Άκη Πετρετζίκη αφού στο site του έχει τη συγκεκριμένη συνταγή.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου έκανε την εξής ανάρτηση:

«Γαλατόπιτα Μάνης. Όταν την βάφτισα έτσι πριν μερικά χρόνια δεν γνώριζα ότι θα έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία! Την αγάπησαν πολλοί γιατί είναι μοναδική συνταγή που δημιούργησα με βάση ένα γλυκό που έφτιαχνα στο εστιατόριο μου, papadakis restaurant, για πολλά χρόνια. Έχει σαν βάση το μιλφέιγ του εστιατορίου μου. Χαίρομαι να σας εμπνέω και να μοιράζομαι μαζί σας συνταγές μοναδικές που δημιούργησα με αγάπη και ενέπνευσα πολλούς να αντιγράψουν μαζί με τα υλικά και το πρωτότυπο όνομα που της έδωσα εγώ το 2012. Ε, τώρα αν βγάλεις το αμύγδαλο και βάλεις το καρύδι η βάλεις διαφορετικά φύλλα ή έστω ένα άλλο ταψί κάνεις σίγουρα μια νέα δική σου συνταγή. ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΝΟΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ,το όνομα και η διαφορετική τεχνική ,είναι αυτό που την ξεχωρίζει. Και σίγουρα στην Μάνη δεν φτιάχνουν έτσι με αυτή την τεχνική την γαλατόπιτα! Τα παιδιά μου τα ξέρω ένα ένα γιατί τα γέννησα εγώ. Να την φτιάξετε είναι μοναδική, ε όχι και τόσο μοναδική αφού κοπιαρίστηκε από πολλούς», έγραψε στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, χωρίς, όμως, να αναφέρει το όνομα του Άκη Πετρετζίκη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:11