search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:31
MENU CLOSE

Πέτρος Ζούλιας: Φιλιππίδης και Λιγνάδης ήταν πολύ άξιοι, θα ήθελα να τους επισκεφτώ στην φυλακή (Video)

13.10.2021 13:01
petros-zoulias

Ο γνωστός σκηνοθέτης Πέτρος Ζούλιας χαρακτήρισε ως «πολύ άξιους ανθρώπους» τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, σημειώνοντας ότι θα ήθελε να τους επισκεφθεί στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκονται προφυλακισμένοι με κατηγορίες για βιασμό, σεξουαλική παρενόχληση και σεξουαλική κακοποίηση εναντίον τους.

Ο Πέτρος Ζούλιας μιλώντας στο Mega εξέφρασε τη λύπη του για τα περιστατικά και τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Λυπάμαι, γιατί ήταν δύο πολύ άξιοι άνθρωποι στον χώρο αυτό. Ταλαντούχοι. Αυτό πρέπει να το πούμε. Οπότε, δεν είναι μόνο το ανάθεμα και η δυσαρέσκεια, είναι και μία πίκρα, μια στεναχώρια».

Όπως είπε ακόμη, αν του δινόταν η ευκαιρία, θα ήθελε να τους επισκεφτεί στη φυλακή. «Εγώ είμαι έτσι, σκέφτομαι έτσι. Πάντα βρίσκω και ελαφρυντικά. Με ενδιαφέρει και ο άνθρωπος που είναι σε κρίση και παίρνει ένα κοινωνικό ανάθεμα. Πάντα θα ήθελα διαπροσωπικά να δω τι έχουν να μου πουν για αυτό που συνέβη. Είναι πάρα πολύ άγριο και πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις, εδώ που τα λέμε. Δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεθείς σε μία τέτοια θέση, τέτοιας κοινωνικής κατακραυγής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ζούλιας.

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Το δώρο του Ατζούν στους κριτές (video)

Δραγούμη: Δέχτηκα παρενόχληση στα 12 από έμπιστο φίλο των γονιών μου (Video)

Mαρίνα Πατούλη: «Αυτά με συνδέουν με τον Γιώργο Πατούλη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:31