search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:58
MENU CLOSE

Μπέττυ Μαγγίρα: Βαρύ πένθος για την παρουσιάστρια (Video)

18.10.2021 12:48
betty-maggira-new

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Μπέττυ Μαγγίρα, καθώς η μητέρα της έφυγε από τη ζωή.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η παρουσιάστρια του OPEN, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ το πρωί της Δευτέρας δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή της.

«Αντίο μανούλα μου. Αβάσταχτος ο πόνος του αποχωρισμού, εύχομαι να έρχεσαι να σε βλέπω στα όνειρα μου» έγραψε στον προσωπικό της λογαρισμό στο Ινσταγραμ με τους διαδικτυακούς της φίλους να εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια.

Εκτός εκπομπής σήμερα η παρουσιάστρια

Η παρουσιάστρια δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», το πρωί της Δευτέρας, καθώς βρίσκεται στην Ξάνθη, δίπλα στην οικογένειά της.

«Όπως καταλαβαίνετε, δυστυχώς, η Μπέττυ δεν είναι σήμερα μαζί μας. Χθες έχασε τη μητέρα της και γι’ αυτό το λόγο βρίσκεται στην Ξάνθη σήμερα. Η αγαπημένη Νίκη, η μητέρα της Μπέττυς, της Ματθίλδης και του Γιώργου έφυγε, η Μπέττυ μας το ανακοίνωσε και μέσα από τα social media τα δικά της.

Ελπίζουμε να είστε καλά, κουράγιο σας ευχόμαστε πάνω, σας αγαπάμε πάρα πολύ, να τη θυμάστε… Εμείς είμαστε εδώ να συνεχίσουμε σήμερα την εκπομπή μας. Να στείλουμε την αγάπη μας και την περιμένουμε να γυρίσει γρήγορα.», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Παππάς: Mήνυση κατά πρώην παίκτη του Survivor καταθέτει ο φετινός… Bachelor (Video)

Άντζελα Γκερέκου: Δε σέβεστε το πένθος μας, λυπάμαι (Video)

Μαρίνα Πατούλη: Το έχω «χτίσει» αυτό το όνομα, γιατί να το αλλάξω; (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:57