search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 04:54
MENU CLOSE

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Είναι αστείο να με συγκρίνουν με τη Βίκυ Καγιά» (Video)

18.10.2021 14:42
PAPAVLASOPOYLOY-NEW

Για τη συμμετοχή της στο GNTM μίλησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, απαντώντας -μεταξύ άλλων- στη σύγκριση που συχνά γίνεται από το κοινό με τη Βίκυ Καγιά.

Το γνωστό μοντέλο και κριτής του ριάλιτι μόδας του Star επισημαίνει ότι θεωρεί τη σύγκριση με ένα άτομο που βρίσκεται χρόνια στην τηλεόραση «αστεία», ενώ τονίζει ότι ήταν έτοιμη για τον ρόλο της στο GNTM.

«Το GNTM είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, δεν θα μπορούσα να το φανταστώ πριν ένα χρόνο. Ήμουν έτοιμη να κάνω το GNTM. Είναι αστείο να υπάρχει σύγκριση με έναν άνθρωπο που είναι τόσα πολλά χρόνια στην τηλεόραση.

Καταλαβαίνω ότι μπορείς να πεις πως φεύγει ένα πρόσωπο, έρχεται ένα άλλο, άρα αυτόματα θα κάνουμε μια σύγκριση. Το να γίνει μια σύγκριση με έναν άνθρωπο που είναι τόσα πολλά χρόνια στο χώρο, νομίζω ότι είναι λίγο περίεργο.

Το καταλαβαίνω εν μέρει, απλά θεωρώ ότι εγώ έχω έρθει με τη δική μου την εμπειρία στο χώρο αυτά τα χρόνια και με τη δική μου ματιά και ζώντας έξω που καλώς ή κακώς τα βλέπεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Κι έχω έρθει για να αφήσω το δικό μου στίγμα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Λιάγκας σε Γρηγόρη Πετράκο: «Αισθάνεσαι ότι είσαι Ρομπέν των Δασών;» (Video)

Μπέττυ Μαγγίρα: Βαρύ πένθος για την παρουσιάστρια (Video)

Αλέξης Παππάς: Mήνυση κατά πρώην παίκτη του Survivor καταθέτει ο φετινός… Bachelor (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06