search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:08
MENU CLOSE

Salt Bae: Mπριζόλες και πάλι μπριζόλες περιλαμβάνει η καθημερινή διατροφή του διάσημου Τούρκου σεφ

18.10.2021 20:46
salt_bae-new

Τον μάθαμε από τις τεράστιες μπριζόλες που σέρβιρε στα μαγαζιά του αλλά κυρίως από τον τρόπο με τον οποίο έριχνε το αλάτι στο κρέας. Σύντομα έγινε παγκοσμίως διάσημος και το να καθίσεις για φαγητό στα εστιατόρια του κόστιζε μια μικρή περιουσία.


Πρόσφατα άνοιξε ένα νέο εστιατόριο στο Λονδίνο οι τιμές του οποίου όμως είναι τσουχτερές για τους περισσότερους. Και για αυτό έγινε πρώτο θέμα στα αγγλικά ΜΜΕ, τα οποία μάλιστα έμαθαν και αποκάλυψαν το καθημερινό μενού διατροφής του Τούρκου σεφ.


Και το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει μπριζόλες. Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμά της, ο Τούρκος σεφ πίνει έναν καπουτσίνο το πρωί και αμέσως μετά ξεκινάει την γυμναστική. Μόλις αυτή ολοκληρωθεί παίρνει το πρωινό του. Μια μπριζόλα 250 γραμμαρίων, ρεβίθια, φακές, φασόλια και μαύρο ρύζι.


Και περνάμε στο μεσημεριανό του, το οποίο και αυτό δεν διαφέρει ούτε έχει φαντασία. Πάλι μπριζόλα εκεί στα 250 – 300 γραμμάρια που όμως συνοδεύεται από λαχανικά στον ατμό.
Ακολουθεί το απογευματινό του Salt Bae το οποίο είναι ένα σαν με γιαούρτι περιχυμένο με ένα τουρκικό σιρόπι. Ο μερακλής σεφ πίνει στη συνέχεια και έναν μονό εσπρέσο.


Και ακολουθεί το βραδινό το οποίο έχει πάλι μπριζόλα 250 γραμμαρίων με παντζαροσαλάτα. Και όλα αυτά μέχρι τις 9 το βράδυ. Από κει και μετά ο σεφ δεν τρώει το παραμικρό. Και πίνει μόνο νερό.

Διαβάστε επίσης:

Ντόρα Μπακογιάννη: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της ασθένειας της – «Θα δώσω και αυτήν τη μάχη» (Video)

Φωτιά στο Μάτι: Δίωξη σε Ματθαιόπουλο για προσπάθεια συγκάλυψης

Κορωνοϊός: «Ρεζερβουάρ» νέων μεταλλάξεων τα παιδιά – Κάλεσμα Θεοδωρίδου για εμβολιασμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:08