search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:35
MENU CLOSE

Ντόρα Μπακογιάννη: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της ασθένειάς της – «Θα δώσω και αυτήν τη μάχη» (Video)

18.10.2021 19:48
Ntora_mpakogianni-new

Όταν σήμερα ο βουλευτής Δημήτρης Καιρίδης ρώτησε την Ντόρα Μπακογιάννη εάν επιθυμούσε να αναβληθεί η διαδικτυακή εκδήλωση για τις Γερμανικές εκλογές, εκείνη του απάντησε αφοπλιστικά: «Θα αστειεύεστε».


Η Ντόρα Μπακογιάννη έκανες την πρώτη της δημόσια εμφάνιση λίγες ώρες αφότου ανακοίνωσε πως πάσχει από «πολλαπλούν μυέλωμα», στο αρχικό του στάδιο, μια μορφή καρκίνου στο αίμα.


Η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε δημόσια την ευγνωμοσύνη της για «αυτό το απίστευτο κύμα συμπαράστασης» που έχει λάβει από το πρωί και παράλληλα υπογράμμισε πως «ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα στην πολιτική», έχει την υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του και «να στείλει ένα μήνυμα» και σε όλους τους άλλους, που περνάνε το ίδιο πρόβλημα, «ότι δεν είναι μόνοι τους»


Και συνέχισε γεμάτη αισιοδοξία: «Ο καρκίνος είναι μια αρρώστια, η οποία πολεμιέται σήμερα ακόμη περισσότερο από το παρελθόν. Έχει κάνει πάρα πολλά βήματα η επιστήμη».
Η ίδια φάνηκε περισσότερο δυνατή από ποτέ και είπε: «Δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα δώσουμε και αυτήν την μάχη. Εμένα δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου. Ελπίζω όμως να είναι η τελευταία και να μπορέσω και από αυτήν την προσπάθεια να βγω πιο δυνατή»


Ο οικοδεσπότης της διαδικτυακής εκδήλωσης, Δημήτρης Καιρίδης απευθυνόμενος στην κ. Μπακογιάννη είπε «τι παλληκάρι είσαι»

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: Σε θέσεις μάχης με το βλέμμα στον Γιώργο Παπανδρέου

Κορωνοϊός: Έξι περιοχές με τριψήφιο αριθμό νέων κρουσμάτων – Πάνω από 3.100 νέες μολύνσεις στη χώρα

Πετράκος: Νέο σόου από τον αρνητή τραγουδιστή για τον κορωνοϊό: «Δεν περνάει από τη μύτη μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:31