search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:02
MENU CLOSE

Πετράκος: Νέο σόου από τον αρνητή τραγουδιστή για τον κορωνοϊό: «Δεν περνάει από τη μύτη μου» (Video)

18.10.2021 16:41
grigoris_petrakos-new

Άλλο ένα ρεσιτάλ συνωμοσιολογίας από τον αρνητή τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκο ο οποίος εμφανίσθηκε σε πρωινή εκπομπή και με ύφος το λιγότερο καθηγητή πανεπιστημίου, αρνήθηκε την ύπαρξη του κορωνοϊού, την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και αμφισβήτησε για άλλη μια φορά τα επιστημονικά δεδομένα και την επιστημονική κοινότητα.


Ο Γρηγόρης Πετράκος με σαθρά επιχειρήματα διαδικτύου και χωρίς καμία επιστημονική βάση στα όσα έλεγε μίλησε για την πανδημία και άφησε τους συνομιλητές του στον ΑΝΤ1, Λιάγκα και Σκορδά με το στόμα ανοιχτό.
Ανάμεσα στα άλλα ουρανοκατέβατα που είπε ο Πετράκος ήταν και τα εξής: «Εγώ δεν έκανα ποτέ τον επιστήμονα. Έκανα τον δημοσιογράφο. Έπαθα μια συμφόρηση με αυτά που έβλεπα το πρώτο εξάμηνο. Άρχισα να ψάχνω πάρα πολύ. Έβλεπα συνεντεύξεις επιστημόνων από όλο τον κόσμο. Κάτι δεν μου κολλούσε εσωτερικά. Όταν άρχισα να βλέπω δεκάδες ξένους επιστήμονες να λένε άλλα πράγματα, είπα πως αυτό που λένε αυτοί εμένα μου κολλούσε περισσότερο από αυτό που ακούω από το επίσημο αφήγημα. Όταν μάζεψα πολλές τέτοιες γνώμες, άρχισα να τις δημοσιεύω. Όχι δικές μου, των επιστημόνων».


Ενώ για το εμβόλιο ο «δρ Πετράκος» είπε ότι δεν το έκανε όχι για κανέναν άλλο λόγω αλλά επειδή από εξετάσεις που έκανε διαπιστώθηκε πως έχει κάποια στοιχεία στον βλεννογόνο της μύτης που όχι μόνο δεν επιτρέπουν να περάσει ο κορωνοϊός αλλά ούτε ο Τιτανικός. Και με περισπούδαστο ύφος συνέχισε: «Αυτά είναι πράγματα γνωστά στην ιατρική (ο Πετράκος δεν είναι γιατρός αλλά τραγουδιστής, αλλά το παραβλέπουμε). Εγώ δεν προσπαθώ να παρασύρω κάποιον άλλο. Αυτή είναι προσωπική μου επιλογή. Εγώ δεν έχω αρρωστήσει ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια. Δεν παίρνω φάρμακα. Κάνω μια άλλη ζωή»


Μάλιστα έβγαλε και είδηση λέγοντας ότι ο ίδιος δεν αρνείται τον ιό, αρνείται όμως τη σοβαρότητα (όπως είπε ο τραγουδιστής Πετράκος) και τα μέτρα. Και συνέχισε: «Θέλω το εμβόλιο να είναι ασφαλές και να έχω την επιλογή. Παλεύω για τα δικαιώματα».


Κάποτε, πριν από λίγο καιρό ο Πετράκος είχε επιτεθεί και κατά των δημοσιογράφων και σε ένα βίντεο που είχε ανεβάσει είχε πει ότι: «Κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας.» Για αυτήν του την έκφραση απάντησε: «Ήταν λίγο ακραίο αυτό. Ήταν ένα δεκάλεπτο βίντεο που έγραψα πολύ αγανακτισμένος. Γενικώς δεν είμαι αγανακτισμένος. Αυτό το είπα γιατί αν έχεις κάνει έναν αγώνα κατά του διαχωρισμού εδώ και ενάμιση χρόνο, αυτό ήταν σαν μαχαιριά για μένα να μου πεις ότι διαχωρίζω…Αν μου το έλεγες τώρα ψύχραιμα δε θα το έλεγα».


Ενώ λίγο αργότερα ήρθε και η συνωμοσιολογία. Ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος είπε: «Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είμαστε σε έναν πόλεμο. Υπάρχει πόλεμος. Όχι τον υγειονομικό» και υποστήριξε ότι σύμφωνα με την δική του άποψη η ιατρική κοινότητα παγκοσμίως που είναι υπέρ του εμβολίου είναι μειοψηφία!»

Διαβάστε επίσης:

Ντόρα Μπακογιάννη: «Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο»

Νεκρός από επιπλοκές του κορωνοϊού ο Κόλιν Πάουελ

Καλάβρυτα: Πέθανε από κορωνοϊό 32χρονος πυροσβέστης – Δεν είχε εμβολιαστεί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:00