search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:51
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Χαμηλές πτήσεις για τον Γιώργο Αυτιά – Προβληματισμός στον ΣΚΑΪ

18.10.2021 10:02
avtias_new

Μία από τις χειρότερες χρονιές του, από άποψη τηλεθέασης, αντιμετωπίζει ο Γιώργος Αυτιάς, στην πρωινή του εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» που προβάλλεται τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

Ο άλλοτε βασιλιάς της ζώνης φαίνεται ότι φέτος με δυσκολία μπορεί να ακολουθήσει τους ανταγωνιστές του, στο δυναμικό κοινό. Ο παρουσιαστής δυσκολεύεται να προσελκύσει φέτος όντας πολλές φορές τρίτος, οριακά πάνω από το πρωινό της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το dailymedia κάτι τέτοιο έγινε και στο πρωινό του Σαββάτου 16/10 όταν η εκπομπή του δημοσιογράφου στον ΣΚΑΪ έφτασε με δυσκολία στο 8,3% στο δυναμικό κοινό 18-54, με την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ να φτάνει το 8%.

Ο ανταγωνισμός τον βρήκε να έχει απέναντί του το Μega Σαββατοκύριακο με διπλάσια ποσοστό, 16,7%, και το Τώρα ό,τι συμβαίνει του Open με 14,4% δείχνοντας να έχουν κερδίσει τη φετινή μάχη στο πιο… εμπορικό κοινό.

Οι φετινές χαμηλές πτήσεις του Γιώργου Αυτιά προβληματίζουν τον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης:

ΣΚΑΪ: Νωρίτερα ο τελικός τους «The Voice»

Θρήνος στην ΕΡΤ: Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Ελένη Αποστολοπούλου (Video)

Γερμανού κατά Παπατριανταφύλλου για Λιγνάδη: «Κι εγώ μπορεί να μην έχω παράπονο από κάποιον κι αυτός μετά να σκοτώσει… » (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:50