search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:15
MENU CLOSE

Εξαρθρώθηκε εγκληματικό δίκτυο που διακινούσε ναρκωτικά στην Καλαμάτα

19.10.2021 17:26
peripolik123-new

9 συλλήψεις έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Καλαμάτας εξαρθρώνοντας ολόκληρο δίκτυο διακινητών ναρκωτικών στην Καλαμάτα. Το δίκτυο αποτελούνταν από δύο εγκληματικές οργανώσεις με την πρώτη να δραστηριοποιείται από τον Ιούνιο έως και Νοέμβριο του 2020, ενώ η δεύτερη εγκληματική οργάνωση δραστηριοποιούνταν από τον περασμένο Ιούνιο έως και την εξάρθρωσή της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο εγκληματικές οργανώσεις διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες, κυρίως κάνναβη και κοκαΐνη, τις οποίες αποθήκευαν σε σπίτια που χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά για αυτό τον σκοπό.

Σε έρευνα της Αστυνομίας σε σπίτια, αποθήκες, υπαίθριους χώρους και αυτοκίνητα των συλληφθέντων, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από ένα κιλό κάνναβης, περισσότερα από 20 γραμμάρια κοκαΐνης, 562 γραμμάρια σκόνης που χρησιμοποιείται ως νοθευτική ουσία, τρεις ζυγαριές ακριβείας, ένα πιστόλι κρότου.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα ηλικίας από 21 έως 37 ετών και πέντε αλλοδαποί, ηλικίας από 24 έως 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακίνηση ναρκωτικών και για την -κατά περίπτωση- παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει ακόμη τέσσερα άτομα, δηλαδή τρεις Έλληνες , ηλικίας 20, 21 και 26 ετών, αντίστοιχα, καθώς και έναν 26χρονο αλλοδαπό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Ανεμβολίαστοι: Ποιοι κάνουν 2 rapid tests τη βδομάδα, ποιοι 1 – Πρόστιμα και εξαιρέσεις

Ζακ Κωστόπουλος: Ξεκινά η δίκη για τον μέχρι θανάτου ξυλοδαρμό (Video)

Πότε «πέφτει» φέτος η Black Friday – Τι να προσέξουν οι καταναλωτές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:15