search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:45
MENU CLOSE

Απόστολος Γκλέτσος για κύκλωμα ναρκωτικών: «Φίλος μου ο λιμενικός – Στημένη η εμπλοκή μου στην υπόθεση» (Video)

07.10.2021 13:17
apostolos-gkletsos-new

Την οποιαδήποτε σχέση του με την υπόθεση του κυκλώματος ναρκωτικών, όπου εμπλέκεται και φίλος του λιμενικός εξακολουθεί να αρνείται ο Απόστολος Γκλέτσος.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, ο ίδιος επισημαίνει ότι η φερόμενη εμπλοκή του είναι στημένη λόγω της πολιτικής του δράσης, αποκαλύπτοντας ότι κατά καιρούς έχει δεχθεί και απειλές.

«Έχω εχθρούς καταγεγραμμένους στις Αρχές»

«Είναι μια πολιτική δίωση, κάτι στημένο από αυτόν ή αυτήν που το έχει κάνει στο πρόσωπό μου γιατί όλα αυτά τα χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση – και είναι πολλά, τρεις δεκαετίες- έχω ενοχλήσει. Έχω εχθρούς και είναι και καταγεγραμμένοι και στις Αρχές» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Επιπλέον, τονίζει ότι δεν έχει κληθεί από τις αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές να καταθέσει για την υπόθεση της κοκαΐνης, γεγονός που -κατά τον ίδιο- αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή.

Ο ίδιος αναφέρει ότι έμαθε για την υπόθεση από φίλους του οι οποίοι του τηλεφώνησαν ενώ οδηγούσε, λέγοντάς του ότι είχαν διαβάσει τοπικά δημοσιεύματα που «φωτογράφιζαν» τον 55χρονο ηθοποιό για την εμπλοκή του με τη διακίνηση ναρκωτικών.

Τέλος, ο Απόστολος Γκλέτσος παραδέχτηκε ότι έχει φιλική σχέση με τον εμπλεκόμενο αξιωματούχο του Λιμενικού, επισημαίνοντας ότι η σύζυγος του κατηγορούμενου ήταν δύο φορές υποψήφια στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του.

«Ως πολιτικό πρόσωπο, υπάρχουν τηλεφωνικές συνομιλίες, μιλάω με τους πολίτες και με τον συγκεκριμένο άνθρωπο μιλάω. Αυτό δεν είναι μεμπτό» τονίζει, υπογραμμίζοντας ότι «πέφτει σε τοίχο όποιος προσπαθεί να τον εμπλέξει στην υπόθεση αυτή»

Διαβάστε επίσης:

Κικίλιας – Μπαλατσινού: Γευμάτισαν με τη Ναόμι Κάμπελ στο Παρίσι (Photo)

Βόλος: 15χρονη πήγε για καφέ και στη συνέχεια εξαφανίστηκε

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα έχει καλύψει τον καθρέφτη στο σπίτι της» – Η σοκαριστική κατάθεση του ψυχιάτρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:44