search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:53
MENU CLOSE

GNTM: Έριξε το twitter η εμφάνιση της Βίκυς Κουλιανού

19.10.2021 16:55
viki_koulianou-new

Η Βίκυ Κουλιανού, είναι σαν το παλιό κρασί. Όσο περνάει ο χρόνος τόσο πιο καλό γίνεται. Τη Δευτέρα το βράδυ την είδαμε να παίρνει μέρος στο GNTM, με σκοπό να μεταφέρει στα επίδοξα μοντέλα τις εμπειρίες της από τις μεγάλες πασαρέλες διεθνών οίκων στις οποίες έλαβε μέρος.

Το καταξιωμένο μοντέλο μάλιστα έδωσε ρεσιτάλ στα επίδοξα μοντέλα και τους έμαθε τα μυστικά ενός αξιοπρεπούς catwalk. Μάλιστα η Βίκυ Κουλιανού που στα 90s ένα πέρασμα της έκανε τους άνδρες να αναστενάζουν είπε: «Το modeling δεν είναι μια δουλειά πανεύκολη, που απλά σε βάφουν και είσαι ωραίος. Είναι μια δουλειά δύσκολη και μια δουλειά που απαιτεί να χτίζεται ισχυρή προσωπικότητα και να δουλεύετε πολύ με τον εαυτό σας. Να πιστεύετε πολύ σε αυτόν γιατί θα σας τον ακυρώσουν άπειρες φορές και θα σας κάνουν να χαρείτε πολλές φορές αλλά ως επί των πλείστων θα σας ακυρώσουν… Σήμερα το μάθημα το δικό μου πέρα από το catwalk ξεκινά από μια μποέμικη ψυχολογία που οφείλουν να έχουν όλα τα μοντέλα. Τα μοντέλα πρέπει να είναι ταξιδευτές, του σώματος, του πνεύματος, της κίνησης και του βλέμματος».

Με το που εμφανίσθηκε στο GNTM το twitter την αποθέωσε. Εκατοντάδες τιτιβίσματα ανέβηκαν τα οποία την εξυμνούσαν τόσο για τον τρόπο που προσέγγισε τους νέους που θέλουν να γίνουν μοντέλα, όσο και για το απίστευτο βαρύ βιογραφικό που διαθέτει

Δείτε μερικά:

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Ομολόγησε η θεία της 8χρονης – Έστησε τη σκευωρία για να πάρει χρήματα από τη μητέρα της μικρής

Νοσοκομείο Πάτρας: Απολύθηκε ο παιδίατρος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση του ίδιου του παιδιού του

Squid Game: Δείτε πώς γυρίστηκε η σειρά – Τι κατέγραψε η κάμερα από το παρασκήνιο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:52