search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:36
MENU CLOSE

Squid Game: Δείτε πώς γυρίστηκε η σειρά – Τι κατέγραψε η κάμερα από το παρασκήνιο (Video)

19.10.2021 15:50
squid_game-new

Το «παιχνίδι του καλαμαριού» (squid game) είναι η σειρά που έχει κάνει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο να παραμιλούν. Είναι αυτή τη στιγμή η σειρά με τα περισσότερα έσοδα στο Netflix ενώ από την πρώτη μέρα προβολής τα έγινε αμέσως Νο1 trend στη διαδικτυακή πλατφόρμα.


Η σειρά είναι κορεάτικη (άλλωστε οι Κορεάτες έχουν δώσει πολλά κινηματογραφικά αριστουργήματα) και η υπόθεση της είναι η εξής: 456 άνθρωποι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, και που χρωστάνε σε δανειστές σε τοκογλύφους και σε τράπεζες λαμβάνουν μέρος σε ένα παιχνίδι 6 δοκιμασιών. Όποιος αποτυγχάνει πεθαίνει και όποιος τα βγάζει πέρα σε κάθε παιχνίδι – δοκιμασία συνεχίζει μέχρι το αστρονομικό χρηματικό έπαθλο των 45,6 δισεκατομμυρίων γουόν.


Η σειρά έχει κύρια χαρακτηριστικά την ωμή βία και τους θανάτους από την πρώτη δοκιμασία, αλλά έχει και βαθύτερα μηνύματα όπως η φιλία, η μοναξιά, η επιβίωση, η αλλοτρίωση.
Οι συντελεστές της σειράς γυρνούσαν από κανάλι σε κανάλι για δυο χρόνια και κανένα δεν ήθελε να την εντάξει στο πρόγραμμα του μέχρι που την πήρε το Netflix και την εκτίναξε.


Δείτε το βίντεο με τους πρωταγωνιστές της σειράς να μιλούν για τα γυρίσματα, αλλά και το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δείτε επίσης πλάνα από τα παρασκήνια και το πώς γυρίστηκαν τα επεισόδια.

Διαβάστε επίσης:

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για την αποφυλάκιση Πατέλη

Ρόδος: Ομολόγησε η θεία της 8χρονης – Έστησε τη σκευωρία για να πάρει χρήματα από τη μητέρα της μικρής

Νοσοκομείο Πάτρας: Απολύθηκε ο παιδίατρος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:36