search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:00
MENU CLOSE

Squid Game: Επιτήδειοι στην Ελλάδα υπόσχονται δοκιμασίες και αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά

15.10.2021 17:53
squid_game-new

Ο πανικός που έχει γίνει παγκοσμίως για το παιχνίδι του καλαμαριού (squid game) δεν θα μπορούσε να περάσει ανεκμετάλλευτος. Έτσι διάφοροι επιτήδειοι ακόμη και στην Ελλάδα, υπόσχονται ότι διοργανώνουν δοκιμασίες σαν εκείνες του παιχνιδιού και μετά εξαφανίζονται με τα χρήματα εκείνων που πλήρωσαν για να συμμετέχουν.


Μέσω Facebook λένε ότι διοργανώνουν τέτοιου τύπου δοκιμασίες σε μυστικές τοποθεσίες στην Αττική και αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά από εκείνους που θέλουν να πάρουν μέρος στο παιχνίδι.
Τελευταίο «χτύπημα» η ανάρτηση για συμμετοχή στο παιχνίδι έναντι 25 ευρώ το άτομο (σαν προκαταβολή) σε τοποθεσία εντός λεκανοπεδίου η οποία θα ανακοινώνονταν στους συμμετέχοντες λίγες ώρες πριν από την έναρξη των δοκιμασιών.


Και μάλιστα αυτό θα γινόταν με παρόμοιο τρόπο όπως γινόταν και στη σειρά του Netflix. «Θα λάβεις την κάρτα σου, με την ώρα και το μέρος (εντός Αττικής) και τον τρόπο πληρωμής»


Τα περιστατικά αυτά της απάτης έχουν γίνει γνωστά και στην αστυνομία η οποία προειδοποιεί τον κόσμο να προσέχει και να μην δίνει τα λεφτά του μέσω ίντερνετ σε αγνώστους.

Διαβάστε επίσης:

Μαντόνα: Η κόρη της, Λούρδη, λέει ότι η τραγουδίστρια την έλεγχε μανιωδώς

Ματίνα Παγώνη: «Μου πρότειναν να πάω στο Dancing With The Stars – Δεν είχα χορέψει, όμως, ούτε στον γάμο μου» (Video)

Μάθιου Μίντλερ: Αυτοκτονία ο θάνατος του ηθοποιού – Πήρε νιτρικό νάτριο (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:59