search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:52
MENU CLOSE

Μάθιου Μίντλερ: Αυτοκτονία ο θάνατος του ηθοποιού – Πήρε νιτρικό νάτριο (videos)

15.10.2021 10:19
midler

Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του ηθοποιού Μάθιου Μίντλερ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 19χρονος που έγινε σταρ όταν ήταν ακόμη παιδί, αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας νιτρικό νάτριο που παρήγγειλε για 15 δολάρια από την Amazon, αφού έψαξε διαδικτυακά πώς να το χρησιμοποιήσει για βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο Μίντλερ είχε βρεθεί νεκρός στα τέλη Αυγούστου κοντά στην Πανεπιστημιούπολη όπου σπούδαζε, μετά από μέρες ερευνών καθώς είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του.

Μετά από τις τοξικολογικές εξετάσεις, το γραφείο του ιατροδικαστή του Λάνκαστερ αποφάνθηκε ότι ο θάνατος του 19χρονου ηθοποιού, που είχε γίνει γνωστός από την συμμετοχή του στο «Our Idiot Brother», ήταν αυτοκτονία από την τοξικότητα που προκάλεσε το νιτρικό νάτριο.

Ο οξειδωτικός παράγοντας, που χρησιμοποιείται συχνά για τη διατήρηση τροφών όπως το κρέας, συχνότερα σκοτώνει άτομα κατά λάθος, προκαλώντας χαμηλή αρτηριακή πίεση και περιορίζοντας τη ροή οξυγόνου στο σώμα.

Έπασχε από ακραίας μορφής άγχος

Η μητέρα του Μίντλερ επιβεβαίωσε στο TMZ ότι ο γιος της αγόρασε την ουσία στο διαδίκτυο για να αυτοκτονήσει κατά τις πρώτες μέρες του μακριά από το σπίτι του πηγαίνοντας στο πανεπιστήμιο Millersville στην Πενσυλβάνια.

Η Μόνικα Μίντλερ – η οποία προηγουμένως αποκάλυψε ότι ο γιος της έπασχε από «ακραίας μορφής άγχος» – είπε ότι αργότερα βρήκε έναν αποκαρδιωτικό σύνδεσμο στο ιστορικό αναζήτησης του γιου της στο διαδίκτυο.

Ο ηθοποιός αναζητούσε πληροφορίες για το πώς να πάρει νιτρικό νάτριο και να το χρησιμοποιήσει για να τελειώσει η ζωή του ανώδυνα. Παρήγγειλε την ουσία στο Amazon για 15 δολάρια η ποσότητα της οποίας ήταν αρκετή να σκοτώσει έως και τέσσερα άτομα.

Η Μόνικα Μίντλερ ανέφερε ότι μίλησε ανοιχτά για τη διαδρομή του παιδιού της μέχρι την αυτοκτονία με την ελπίδα ότι θα ήταν μια προειδοποίηση για άλλες οικογένειες που πιθανόν να μην γνωρίζουν τους κινδύνους της φαινομενικά αβλαβούς ουσίας. Αλλά και να δουν τα σημάδια στα δικά τους παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

Εβελίνα Παπούλια για Νίκο Σεργιανόπουλο: Έχει σημαδέψει τη ζωή και την καριέρα μου (video)

Easy on me: Θριαμβευτικό come back για την Αντέλ μετά από έξι χρόνια (Video)

B.D. Foxmoor: Ήθελε να γίνει μπασκετμπολίστας αλλά έστησε το «μεγάλο κόλπο» με τους Active Member (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:50