search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:30
MENU CLOSE

Εβελίνα Παπούλια για Νίκο Σεργιανόπουλο: Έχει σημαδέψει τη ζωή και την καριέρα μου (video)

15.10.2021 09:18
papoulia_sergianipoulos

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν η Εβελίνα Παπούλια.

Η ηθοποιός είπε πως ο Νίκος Σεργιανόπουλος είναι ένας άνθρωπος που την έχει στιγματίσει, ενώ έκανε λόγο για κανιβαλισμό όσον αφορά στον τρόπο που ορισμένα μέσα προσέγγισαν τον θάνατό του.

«Έχω μια περίεργη σχέση με τον θάνατο. Είναι κάτι το οποίο δεν θεωρώ ότι τελειώνει εδώ, υπάρχει μια συνέχεια και πάντα λέω ότι τον αγαπώ. Δεν λέω ότι τον αγαπούσα. Δεν υπάρχει παρελθόν για μένα. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, ένας άνθρωπος που έχει σημαδέψει τη ζωή και την καριέρα μου» είπε η Εβελίνα Παπούλια.

«Είχα πάθει ένα πολύ έντονο σοκ τότε και δεν ήθελα καθόλου να μιλήσω γύρω από αυτό. Είχα σοκαριστεί και ακόμα ταράζομαι λίγο» εξομολογήθηκε για τον θάνατο του ηθοποιού.

«Ήταν κανιβαλισμός καθαρός»

Ερωτηθείσα για το πώς προσεγγίστηκε η δολοφονία του είπε, πως «ήταν κανιβαλισμός καθαρός. Δηλαδή το να μην σέβεσαι έναν ανθρώπο που έχει φύγει από την ζωή και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του θεωρώ ότι είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις σε κάποιον».

Περιγράφοντας το πώς ήταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος, η ηθοποιός σημείωσε ότι «ήταν ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων, έπρεπε να βρεις τον τρόπο να τον προσεγγίσεις για να σου ανοιχτεί. Ήταν κλειστός άνθρωπος, πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος και αγαπούσε πάρα πολύ τις γυναίκες ήταν πολύ κύριος απέναντι τους. Μόνο ζεστά, μόνο θετικά πράγματα μπορώ να θυμάμαι».

Διαβάστε επίσης:

B.D. Foxmoor: Ήθελε να γίνει μπασκετμπολίστας αλλά έστησε το «μεγάλο κόλπο» με τους Active Member (Videos)

Κωνσταντίνα Μιχαήλ για απιστία: «Αν σε αγαπάει και είναι ο άνθρωπός σου, ε ας κάνει και μία…»

Άκης Σακελλαρίου: «Ήμουν 10 μέρες σε κώμα από μικρόβιο» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:30