search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:18
MENU CLOSE

Μαντόνα: Η κόρη της, Λούρδη, λέει ότι η τραγουδίστρια την έλεγχε μανιωδώς

15.10.2021 16:50
lourdi_leon-new

Η μεγαλύτερη κόρη της Μαντόνα, η Λούρδη Λεόν, αποκάλυψε πρόσφατα ότι η μητέρα της, την έλεγχε μανιωδώς σε ότι έκανε στη ζωή της, ήταν αρκετά αυστηρή σε θέματα που αφορούσαν στην ανατροφή των παιδιών της και ζητούσε πειθαρχία εντός της οικογένειας.


Όπως είπε η 25χρονη Λούρδη στο Interview Magazine: «Η μαμά μου είναι μανιακή με τον έλεγχο, με ήλεγχε όλη μου τη ζωή. Αμέσως μόλις τελείωσα το Λύκειο αισθάνθηκα την ανάγκη να γίνω απόλυτα ανεξάρτητη»
Και μάλιστα όπως η ίδια λέει πλήρωνε η ίδια τα δίδακτρα του κολεγίου της παρά το γεγονός ότι η περιουσία της μητέρας της Μαντόνα, ανέρχεται σε πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια.

«Στην οικογένειά μου μάθαμε να μην μας χαρίζεται τίποτα. Προφανώς, μεγάλωσα με τεράστια προνόμια. Αυτό δεν μπορώ να το αρνηθώ. Όμως νομίζω ότι η μαμά μου έβλεπε όλα αυτά τα παιδιά διάσημων και σκεφτόταν πως δεν ήθελε να γίνουν έτσι και τα δικά της. Επίσης, θεωρώ πως αν αφήνεις τους γονείς σου να σου πληρώνουν πράγματα, τότε έχουν περισσότερη δύναμη να σε ελέγχουν» είπε χαρακτηριστικά η Λούρδη.

Η ίδια όπως είπαμε είναι πλέον μοντέλο και βγάζει τα προς το ζην από την ομορφιά της όμως: «Η μαμά μου επιμένει ότι πρέπει να σκεφτώ για ποιο πράγμα θέλω να με ξέρει ο κόσμος, εκτός από την ομορφιά μου. Δεν θέλω να θυμούνται μόνο αυτό οι άνθρωποι από εμένα. Δεν είναι αληθινό»

Και η Λούρδη στη συνέντευξη της συνέχισε: «Από οικονομικής άποψης, το μόντελινγκ αποτελεί έξυπνη απόφαση προς το παρόν. Απολαμβάνω να εμπλέκομαι όσο το δυνατόν περισσότερο στις καμπάνιες στις οποίες συμμετέχω, δεν κάνω απλά μόντελινγκ» ενώ αποκάλυψε ότι δεν την ενδιαφέρει να γίνει κάποια στιγμή τραγουδίστρια όπως η μητέρα της – αν και τραγουδάει καλά- επειδή έχει υπερεκτεθεί στο τραγούδι από τα παιδικά της χρόνια.

Η Μαντόνα έχει συνολικά 7 παιδιά. Πέντε υιοθετημένα, τη Λούρδη που την απέκτησε με τον πρώην φίλο της Κάρλος Λεόν, με τον οποίο ήταν ζευγάρι από τον Σεπτέμβριο του 1994 έως τον Μάιο του 1997 και άλλο ένα αγόρι το οποίο απέκτησε από τον άλλον πρώην σύζυγο της τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι.

Διαβάστε επίσης:

Νέος Δακτύλιος: Ποια οχήματα θα έχουν «ελευθέρας»- Ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: «Πυρήνας καταιγίδων» χτυπάει σφοδρά την Αττική (Video)

«Δηκτικό» σχόλιο του Πολ Μακάρτνεϊ για τους Rolling Stones

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50