search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:56
MENU CLOSE

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: «Πυρήνας καταιγίδων» πέρασε από την Αττική (Video)

15.10.2021 15:51
kataigida_vouli-new

Μετά το μεσημέρι όπως είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι ήρθε πάνω από την Αττική ένας ισχυρότατος πυρήνας καταιγίδων. Ο ουρανός σκοτείνιασε και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα καταιγιστικές βροχές και τόνοι νερού έπεσαν στην Αθήνα με αποτέλεσμα για άλλη μια φορά πολλές περιοχές της πόλης να μετατραπούν σε λίμνη.


Η ισχυρή νεροποντή έπληξε τα Σεπόλια, αλλά και τα Δυτικά προάστια και σε αρκετές περιπτώσεις τα φανάρια στους δρόμους τέθηκαν εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κομφούζιο


Όπως προειδοποίησε νωρίτερα ο Γιάννης Καλλιάνος, έρχεται «πυρήνας καταιγίδων» από τον Σαρωνικό και θα κινηθεί προς την Αττική, κάτι που έγινε, καθώς σημειώνεται ισχυρή καταιγίδα στην πρωτεύουσα, ενώ χαλάζι πέφτει στον Πειραιά.

Όπως και χθες έτσι και σήμερα για άλλη μια φορά διεκόπη η κυκλοφορία στον Πειραιά στις οδούς Σκυλίτση και Τζαβέλα ενώ λίγο βορειότερα στο Παγκράτι στην οδό Σπ. Μερκούρη από την πολλή βροχή έπεσε ένα δέντρο και μέχρι να πάει η Πυροσβεστική να το απομακρύνει είχαμε διακοπή της κυκλοφορίας στο ένα ρεύμα.

Νωρίτερα είχαν πλημμυρίσει και είχε διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στους εξής δρόμους:
Μαρκόπουλο, επί της Λ. Βραβρώνος χ/θ 4 (θέση Γεφυράκι), ρεύμα από Μαρκόπουλο προς Βραβρώνα, από ώρα 20:05 της 14.10.21.
Αρίωνος από Λ. Μαραθώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Πειραιώς από Πέτρου Ράλλη έως Χαμοστέρνας, Αθήνα
-Παλιά Λ. Ποσειδώνος από Επαμεινώνδα έως ύψος καταστήματος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας


Εδώ μπορείτε να δείτε τους κλειστούς δρόμους σύμφωνα με την Τροχαία.

Meteo: Η εξέλιξη της καταιγίδας

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Meteo, βροχές και καταιγίδες αναμένονται από την κακοκαιρία «Μπάλλος» κατά το υπόλοιπο της Παρασκευής 15/10 οι οποίες που θα είναι ισχυρότερες στη Θράκη, στη Μακεδονία, στη Στερεά, στην Πελοπόννησο, στο Νότιο Ιόνιο και στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν κατά κύριο λόγο στα βόρεια και δυτικά τμήματα της χώρας. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει σε Αιγαίο και Ιόνιο καθώς και σε παράκτιες περιοχές της Πελοποννήσου, της Ανατολικής Στερεάς και ενδεχομένως της Χαλκιδικής.

Σημειώνεται ότι στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου, το χαλάζι θα έχει πιθανώς μεγάλο μέγεθος.

Τη νύχτα της Παρασκευής 15/10 προς Σάββατο 16/10 τα φαινόμενα θα είναι ασθενέστερα και θα επηρεάσουν κυρίως τη Θράκη, τη Μακεδονία, τη Στερεά, την Πελοπόννησο, το Νότιο Ιόνιο και το Αιγαίο.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Μπάλλος: «Απογοητευτική η εικόνα σε σημεία της Αττικής» παραδέχεται ο Πέτσας (Video)

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Στον Κολωνό βγήκαν με τα κανό βόλτα διαμαρτυρίας! (Video)

Απαντήσεις από την ΟΣΥ για το λεωφορείο… «υποβρύχιο» στην Ποσειδώνος (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50