search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:54
MENU CLOSE

Μαντόνα: Σήκωσε τη φούστα της σε live εκπομπή – Δεν πολυάρεσε στο κοινό (Video)

08.10.2021 19:49
madonna-screenshot

Οτι θέλει να προκαλεί είναι σε άπαντες γνωστό. Ότι προβαίνει σε πράξεις που προκαλούν ενθουσιασμό είναι επίσης γνωστό.

Ο λόγος για την 63χρονη πλέον βασίλισσα της ποπ που αυτή τη φορά είπε να εντυπωσιάσει το κοινό της δείχνοντας τα εσώρουχά της live στο κοινό, το οποίο δεν ενθουσιάστηκε και τόσο πολύ….

Η βασίλισσα της ποπ κάθισε στην πολυθρόνα της εκπομπής του διάσημου παρουσιαστή, Τζίμι Φάλον, προκειμένου να προμοτάρει το νέο της ντοκιμαντέρ, «Madame X».

«Οι καλλιτέχνες είμαστε εδώ για να διαταράσσουμε την ηρεμία» είπε, παραθέτοντας τα λόγια του συγγραφέα James Baldwin, προσθέτοντας: «Ετσι, ελπίζω ότι θα διαταράξω την ηρεμία σας, όχι μόνο αυτό το απόγευμα, αλλά και καθώς βλέπετε το σόου, αλλά ελπίζω με τον καλύτερο τρόπο». Γιατί όπως πιστεύει η ίδια, «η τέχνη είναι σημαντική για τη ζωή μας».

Δεν της είναι και πολύ δύσκολο να προκαλέσει, οπότε αποφάσισε να ανέβει αισθησιακά πάνω στο γραφείo του παρουσιαστή με τον τελευταίο να βγάζει το σακάκι του να τη σκεπάσει και να της λέει «σταμάτα».

Και τότε σταμάτησε αλλά η εκπομπή πήγε σε διαφημίσεις. Με την επιστροφή στο στούντιο, η Μαντόνα επιστρέφοντας στη θέση της αποφάσισε να σηκώσει τη φούστα της και να δείξει τα εσώρουχα της στο κοινό.

Οι τηλεθεατές αισθάνθηκαν άβολα, βλέποντας την 63χρονη Μαντόνα να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο στην εκπομπή, και έσπευσαν να σχολιάσουν στο Twitter. «Η Μαντόνα ήταν στον Φάλον πριν από περίπου μία ώρα. Φαινόταν γελοία και συμπεριφερόταν ακόμα πιο περίεργα», έγραψε ένας, ενώ άλλος σχολίασε ότι «η Μαντόνα ήταν ένα ναυάγιο».

Διαβάστε επίσης:

H Adele επέστρεψε και δεν θα την αναγνωρίσετε – Πώς έχασε 43 κιλά! (Photos)

Θεοφανία Παπαθωμά: Ο έρωτας με τον Γρηγόρη Πετράκο, η απιστία και η συγχώρεση (Video)

Σάνεν Ντόχερτι: Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τη μάχη με τον καρκίνο (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:50