search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:31
MENU CLOSE

ΠΑΟΚ: Εξώδικο στον ΑΝΤ1 για αναφορά σε… «Βουλγαρία»

19.10.2021 21:38
Pae-paok-new

Εξώδικο απέστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, με αφορμή ατάκα παίκτη που ειπώθηκε στην εκπομπή Ρουκ Ζουκ που προβλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, οταν η προς ανεύρεση λέξη ήταν η «Βουλγαρία», ένας διαγωνιζόμενος έδωσε ως λέξη περιγραφής στον συμπαίχτη του τη λέξη «ΠΑΟΚ» και ακολούθως ο συμπαίχτης του είπε τη λέξη «Θεσσαλονίκη» και αμέσως μετά τη λέξη «Βουλγαρία».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δίνει περιθώρια 48 ωρών στο κανάλι ώστε να απολογηθεί για την αναφορά και μέσω του εξωδίκου, επισημαίνει πως επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της.

Ενώ συμπληρώνει πως η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη, και επομένως υπήρχε η δυνατότητα παρέμβασης από τον σταθμό για τα όσα ακούστηκαν, «δεν είναι ότι ειπώθηκε live, αλλά πέρασε και μετά το μοντάζ, προφανώς με την έγκριση του τηλεοπτικού σταθμού», σημειώνουν πηγές στη Μικράς Ασίας.

Διαβάστε επίσης:

Χοντραίνει ο ανταγωνισμός στις OTT υπηρεσίες με το λανσάρισμα της ΕΟΝ από τη NOVA

«Κοκτέιλ» fakenews στο Facebook και το ίντερνετ – Τι δείχνουν ευρήματα πανεπιστημιακής έρευνας

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» την Ελληνοφρένεια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:31