search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:37
MENU CLOSE

Ανδρέας Λοβέρδος από τα Χανιά: Στόχος να γίνουμε αξιωματική αντιπολίτευση

20.10.2021 20:35
loverdos_new

«Ήρθα να στείλω μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ που εκφράζει τη δημοκρατική παράταξη θα μεγαλώσει και θα είναι στα μεγάλα κόμματα της Ελλάδας. Προς το παρόν θα αντιπολιτεύεται και στο μέλλον θα κυβερνήσει, είπε χαρακτηριστικά» είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Λοβέρδος από τα Χανιά που βρίσκεται στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ..

Ο κ. Λοβέρδος πραγματοποιεί αυτή την ώρα συνέντευξη τύπου στο Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, την οποία ξεκίνησε λέγοντας ότι από τα Χανιά είχε ξεκινήσει τις πρώτες επαφές τον Δεκέμβριο του 2020 για το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα

“Η χώρα χρειάζεται ενεργή, πατριωτική, προοδευτική αντιπολίτευση”, δήλωσε τονίζοντας ότι αν εκλεγεί, θα είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε έναν κατανοητό συμβολισμό.

Στην ερώτηση του zarpanews.gr, αν ο δρόμος για να κυβερνήσει περνάει από μια συγκυβέρνηση με την ΝΔ ή με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κύριος Λοβέρδος απάντησε ότι εντός του 2022 ή το 2023 θα υπάρξουν σίγουρα δυο εκλογικές αναμετρήσεις, με την πρώτη να αποβαίνει άγονη λόγω απλής αναλογικής. “Στη δεύτερη ο Τσιπρας θα πέφτει κι εμείς θα ανεβαίνουμε και στόχος ειναι να είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση“, συμπλήρωσε.

Το ΚΙΝΑΛ απέτυχε, τέλος τα βαφτίσια, είπε επίσης ο Ανδρέας Λοβέρδος για τον νυν πολιτικό σχηματισμό όπου ανήκει.

Για τον Γιώργο Παπανδρέου και την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του, ο κ. Λοβέρδος είπε χαρακτηριστικά: “Δεν θέλω να σχολιάσω, τα έχω πει και σε άλλες ομιλίες μου. Ας κάνει ο,τι θέλει. Δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο, αλλά εγώ έχω τη δική μου πρόταση, την οποία θέτω στους δημοκρατικούς ψηφοφόρους”.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης σε ΕΒΕΑ: Πρέπει να δρομολογήσουμε την ανάκαμψη των επιχειρήσεων

Καραμανλής: Ποτέ κανείς δεν είπε τη λέξη «διόδια»

Τσίπρας στο ΠΣ: Καμπάνια για την ακρίβεια, πρόταση νόμου για κατώτατο στα 800 ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15