search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:24
MENU CLOSE

GNTM 4 – Ραφαέλα Ροδινού: Κάθε μέρα πήγαινα στον ψυχολόγο του παιχνιδιού (Video)

20.10.2021 18:39
rafaela-new
Photo: Instagram

H Ραφαέλα Ροδινού, η όμορφη διαγωνιζόμενη και χορεύτρια που πήρε μέρος στο φετινό GNTM, έφυγε νωρίς από το σόου μοντέλων, καθώς με μία αδύναμη φωτογραφία δεν μπόρεσε να πείσει τους κριτές αλλά ούτε και τους συμπαίκτες της για να παραμείνει.

Το κορίτσι που μπήκε με ράστα και έφυγε με ένα ιδιαίτερα εκκεντρικό κούρεμα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μοιράστηκε τις σκέψεις της για το ριάλιτι μόδας.

Αρχικά ανέφερε ότι πιεζόταν ψυχολογικά ενώ άφησε αιχμές πως ουσιαστικά πρόκειται για ένα ριάλιτι, το οποίο τελικά δεν της ταίριαξε.

«Και περίμενα και δεν περίμενα να αποχωρήσω τόσο νωρίς. Η αλήθεια είναι ότι τη στιγμή που έφυγα, ήταν η στιγμή που ψυχικά δεν άντεχα άλλο και δεν θέλω να λέω ψέματα. Πιέστηκα πάρα πολύ ψυχολογικά. Είναι ένα ριάλιτι το οποίο, μέσα στο παιχνίδι, κατάλαβα ότι, ενώ είναι πολύ ωραίο πρότζεκτ, δεν μου ταιριάζει το κομμάτι του ριάλιτι. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μ’ αρέσει να αγχώνομαι», παραδέχτηκε σήμερα (20/10) το πρωί από το πλατό της εκπομπής «Super Kατερίνα».

«Υπάρχει μία τρομερή πίεση, την οποία δεν είχα υπολογίσει σε αυτό τον βαθμό. Εννοείται πως υπάρχει μέσα στο σπίτι ψυχολόγος και είναι πολύ φίλος μου. Κάθε μέρα ζήταγα και πήγαινα σε αυτόν», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Βασιλική Τρουφάκου: «Μου έστελναν μηνύματα να πεθάνω μετά την ανάρτησή μου για το εμβόλιο» (Video)

Μαίρη Συνατσάκη: Η συγκατοίκηση με τον Ίαν Στρατή και η απάντηση για τη διαφορά ηλικίας (Video)

Ελένη Φουρέιρα: Το εκκεντρικό φόρεμα που έκανε τους followers να… παραμιλούν! (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:24