search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:05
MENU CLOSE

Μαίρη Συνατσάκη: Η συγκατοίκηση με τον Ίαν Στρατή και η απάντηση για τη διαφορά ηλικίας (Video)

20.10.2021 16:35
mairh_1

Μαίρη Συνατσάκη και Ιάν Στρατής είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Το ζευγάρι που πρόσφατα αποκάλυψε στα social media τη σχέση του δεν διστάζει να μιλήσει για την όμορφη περίοδο που διανύει και να απαντά σε όσα του προσάπτουν.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στα γυρίσματα του «Celebrity Ρουκ – Ζουκ» και μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί για τη διαφορά ηλικίας τους.

Όπως είπε: «Δεν νιώθω καμία πίεση που είμαστε μαζί και στη ζωή και στο θέατρο. Έχουμε τρεις γάτες στο σπίτι και θα δούμε πόσο θα αυξηθεί αυτός ο αριθμός. Να υιοθετείτε αδέσποτα για να μη χρειαστεί να τα πάρουμε όλα εμείς. Μέσα στον κοροναϊό άρχισα να ασχολούμαι με τη μαγειρική. Ο Ίαν μαγειρεύει, όλα καλά τα κάνει αυτό το παιδί».

«Αν κάποιος έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για τη διαφορά ηλικίας, ας κάνει. Δεν με αφορά, το θεωρώ απαρχαιωμένο. Είμαστε στο ίδιο σπίτι με τα τρία γατιά, είμαστε όλοι εκεί. Μαζί είμαστε» ανέφερε.

Θυμίζουμε ότι ο Ίαν είναι 29 ετών και η Μαίρη 36.

Διαβάστε επίσης

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Μάζεψε τις υπογραφές ο Κεγκέρογλου – Κατέθεσε την υποψηφιότητά του

Κορωνοϊός: Ποια είναι η αποτελεσματικότητα κάθε εμβολίου

24ωρη απεργία των γιατρών στα δημόσια νοσοκομεία την Πέμπτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:04