search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:16
MENU CLOSE

Ρουκ Ζουκ: Η απάντηση του ΑΝΤ1 στο εξώδικο ΠΑΟΚ – «Πολύ σοβαρό λάθος μας» (Video)

20.10.2021 13:22
rouk zouk new

Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί χοντράδα στο δημοφιλές παιχνίδι «Ρούκ Ζουκ» του ΑΝΤ1. Από πέρσι, συμμετέχοντες λες και είναι συμφωνημένο, αφήνουν την φαντασία τους πολύ ελεύθερη όταν πρόκειται να περιγράψουν την «απαγορευμένη λέξη».

 Σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια έγινε χαμός με παίκτριες που κλήθηκαν να περιγράψουν τη λέξη «ταχίνι» αφήνοντας στο μοντάζ περιγραφές περι «ερωτικής κορύφωσης».

Χθες αγόρια μιας ομάδας επικαλέστηκαν το μόριο ενός εξ αυτών για να περιγράψουν τη λέξη «Μεγάλο».

Το χειρότερο όμως ήρθε με την «απαγορευμένη λέξη» Βουλγαρία. Εκεί παίκτης στην περιγραφή του χρησιμοποίησε τις λέξεις  Θεσσαλονίκη και ΠΑΟΚ για να βοηθήσει τον συμπαίκτη του να βρεί τη… χώρα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1 και απαιτώντας από τον τηλεοπτικό σταθμό εντός 48 ωρών «να απολογηθεί για την κατάπτυστη αναφορά που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του», με αναφορές περί «ΠΑΟΚ», «Θεσσαλονίκης» και… «Βουλγαρίας» στο τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ». Προφανώς διαμαρτυρήθηκαν και τηλεθεατές.

Ο ΑΝΤ1 λίγο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης, 20 Οκτωβρίου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «ατυχή διατύπωση» από συμμετέχοντα που ξέφυγε στο μοντάζ και δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές του σταθμού.

Συγκεκριμένα ο ΑΝΤ1 επισημαίνει ότι: « Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς.  Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.

Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος.  Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί».

Διαβάστε επίσης

Τηλεθέαση: Προβληματισμός για το δελτίο του Open – «Χάνει το στοίχημα» του 10%

Αντώνης Κανάκης: «Κλείδωσαν» οι ώρες για Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο – Πότε κάνουν πρεμιέρα

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κάνει comeback χωρίς… backpack – Πρεμιέρα τέλος Οκτωβρίου για τους «Πρωταγωνιστές»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42