search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:07
MENU CLOSE

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κάνει comeback χωρίς… backpack – Πρεμιέρα τέλος Οκτωβρίου για τους «Πρωταγωνιστές»

18.10.2021 13:07
stavros_theodorakis_new

Στο τέλος του μήνα θα βγάλει στον αέρα ο Alpha την πρώτη εκπομπή «Πρωταγωνιστές» με την οποία ο Σταύρος Θεοδωράκης σηματοδοτεί την επάνοδο του στη δημοσιογραφία και την τηλεόραση.

«Όλα θα είναι διαφορετικά», είπε σιβυλλικά στο topontiki.gr ο δημοσιογράφος θέλοντας να κρατήσει «κλειστά χαρτιά» συντηρώντας σασπένς και αδημονία για την εμβληματική εκπομπή του. Εκείνο που δεν αλλάζει είναι το σήμα κατατεθέν των «Πρωταγωνιστών»: το μουσικό κομμάτι «Stray» τον Calexico.

Ο Θεοδωράκης κάνει comeback χωρίς όμως το backpack. Κι όμως είναι γεγονός. «Σακίδιο τέλος», είπε με κατηγορηματικό τρόπο ο δημοσιογράφος για το αξεσουάρ με το οποίο σχεδόν είχε ταυτιστεί.

Δηλώνει έτοιμος και ήδη η λίστα του αποτελείται από πλούσια θεματολογία. Άλλωστε είχε πιάσει δουλειά από το καλοκαίρι με γυρίσματα σε σχεδόν όλα τα μήκη και πλάτη της ελληνικής Επικράτειας.

Η πρώτη εκπομπή θα είναι πολυθεματική. «Επιχειρώ μια σούμα της επικαιρότητας», εξήγησε στο topontiki.gr. Κινήθηκε εντός και εκτός των τειχών του Λεκανοπεδίου.

Οι πυρκαγιές ξέσπασαν, σάρωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους, άφησαν στάχτες, σχεδόν μονοπώλησαν την επικαιρότητα το καλοκαίρι και κατόπιν, όταν έσβησαν οι φωτιές, έσβησαν και τα φώτα της δημοσιότητας – φωτεινή εξαίρεση ο Ant1 με ολόκληρη δημοσιογραφική καμπάνια από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Οι  «Πρωταγωνιστές»  στην πρεμιέρα τους και περίπου επτά χρόνια από την τελευταία εκπομπή τους, όταν ο Θεοδωράκης πέρασε στον στίβο της πολιτικής, θα παρουσιάσουν ιστορίες ανθρώπων από τα καμένα της Αττικής.  «Πετάχτηκαν» ως τη Ζάκυνθο και φώτισαν βιωματικές εμπειρίες που σχετίζονται με τον «καταλύτη» δραματικών εξελίξεων της τελευταίας περιόδου. Και ύστερα περιπλανήθηκαν στους δρόμους της Κυψέλης εξετάζοντας φαινόμενα έξαρσης της εγκληματικότητας.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Χαμηλές πτήσεις για τον Γιώργο Αυτιά – Προβληματισμός στον ΣΚΑΪ

ΣΚΑΪ: Νωρίτερα ο τελικός τους «The Voice»

Θρήνος στην ΕΡΤ: Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Ελένη Αποστολοπούλου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:06