search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 09:45
MENU CLOSE

Koρωνοϊός-Σέρρες: Πέθανε 45χρονος ανεμβολίαστος – Είχε υπογράψει να μην διασωληνωθεί (Video)

20.10.2021 17:36
meth_new

Ένα ακόμη θύμα του κορωνοϊού θρηνούν οι Σέρρες, καθώς καθηγητής Μουσικού Σχολείου άφησε την τελευταία του πνοή μετά τη μάχη με τον ιό. Είχε ζητήσει εγγράφως να μην διασωληνωθεί.

Ο 45χρονος αρνητής-καθηγητής, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο των Σερρών με κορωνοϊό, ήταν ανεμβολίαστος και αρνητικά διακείμενος στο να διασωληνωθεί.

Το περιστατικό έρχεται λίγες μέρες μετά τον θάνατο 66χρονου, ο οποιος έμεινε άταφος μέχρι να πειστούν οι συγγενείς του οτι ο θάνατος προήλθε από κορωνοϊό και έδωσαν το πράσινο φως για ταφή μόνο μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ο 45χρονος δίδασκε στο Μουσικό Σχολείο Σερρών και έχασε τη μάχη το πρωί της Τετάρτης (20/10).

«Μέχρι την τελευταία στιγμή είχε πλήρη διαύγεια. Γραπτώς ζήτησε ο ίδιος να μην διασωληνωθεί και προφορικά το ίδιο μας ζήτησε και η σύζυγός του» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο γιατρός και υπεύθυνος της κλινικής του Νοσοκομείου Σερρών Σερρών, Θεόφιλος Καλλινικίδης.

Ο καθηγητής ήταν παντρεμένος και πατέρας 3 ανήλικων παιδιών και φαίνεται μέσα από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως αμφισβητούσε την ύπαρξη του ιού, την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και των μέτρων ατομικής προστασίας.

Σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στην οικογένεια, δεν θα λειτουργήσει την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου το Μουσικό Σχολείο Σερρών.

Διαβάστε επίσης:

Λάτσιο: Ναζιστικός χαιρετισμός από στέλεχος της ομάδας – Απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες (Video)

Κορωνοϊός: Ποια είναι η αποτελεσματικότητα κάθε εμβολίου

Ζακ Κωστόπουλος: «Μην γίνει η κοινωνία μέρος που κάποιος θα σκοτώνει και θα ξεφεύγει με δικαιολογίες», λέει η μητέρα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 09:39