search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:36
MENU CLOSE

Ρόδος: Συγκλονίζει η κόρη της δράστιδος – «Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της 8χρονης»

20.10.2021 18:39
paidiki_kakopoiisi-ne

Η υπόθεση με την κακοποίηση της 8χρονης στη Ρόδο έχει συνταράξει το πανελλήνιο. Τόσο για το γεγονός αυτό καθαυτό της κακοποίησης ενός μικρού κοριτσιού όσο και από το γεγονός ότι δράστις είναι η θεία του παιδιού που εκβίαζε και τη μητέρα του.


Η κόρη της γυναίκας που κακοποίησε την 8χρονη και έστησε ολόκληρη πλεκτάνη για δήθεν βιασμό της από μέλος της οικογένειάς της, συγκλονίζει με τα όσα λέει για τη μητέρα της, αλλά και τα αδερφάκια της που μεγάλωσαν σε ορφανοτροφείο.


Το κορίτσι μίλησε στο Mega για τη μάνα του και χαρακτήρισε αυτό που έκανε «ελεεινό» ενώ ξεκαθάρισε πως εκείνη και τα αδέρφια της που μεγάλωσαν σε ορφανοτροφείο δεν έχουν και ούτε θέλουν καμία σχέση με τη μητέρα τους.
«Έχω μεγαλώσει στο ίδρυμα, στο ορφανοτροφείο της Ρόδου, δεν την έχω ζήσει σαν μαμά, μας έχει αφήσει από πάρα πολύ μωρά, όταν ήμασταν μικρά, όταν μέναμε με το μπαμπά στο χωριό, δηλαδή δεν έχω ζήσει τη στοργή της μάνας ας πούμε, οπότε θεωρητικά δεν τη λέω μάνα, την λέω. Δεν την έχω ζήσει δηλαδή καν, δηλαδή να ξυπνήσω και να πω ότι θα ‘χα μία γυναικεία παρουσία στο σπίτι, κάτι… τίποτα. Όταν έμενα στο ορφανοτροφείο είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί μου, αλλά η κοινωνική λειτουργός δεν την είχε αφήσει και κάποια στιγμή που είχα συζητήσει κι εγώ μαζί της, με την κοινωνική λειτουργό της είπα ότι δε θέλω καν να τη δω ούτε να την ξέρω τίποτα, τίποτα.», λέει η κόρη της γυναίκας που κακοποίησε την 8χρονη


Και συνεχίζει: «Εγώ ξέρω ότι έπαιρνε ουσίες, πολύ καιρό, όλη της η ζωή είναι εκεί πέρα, με αυτόν που δε της παρέχει ούτε τροφή ούτε τίποτα, τίποτα, μια ζωή τους ξέρω στους δρόμους, να ζητιανεύουν από ‘δω και από ‘κει. Απλά αραιά και πού με έπαιρνε ένα τηλέφωνο για να ζητήσει δανεικά, τέτοιου τύπου, όχι τίποτα άλλο σε επαφή».


Ενώ για το περιστατικό της κακοποίησης αναφέρει: «Δεν είναι ότι με καίει, ότι ας πούμε είναι μάνα μου και τι έκανε κι όλα αυτά, απλά με θλίβει το γεγονός ότι ήταν 8 χρονών το παιδί και θα μπορούσα δηλαδή κάλλιστα να ήμουνα κι εγώ στη θέση του μωρού. Δεν ξέρω αλήθεια, δε μπορώ να… δηλαδή αυτά που διαβάζω εγώ, το ότι βρέθηκε και έβγαζε φωτογραφίες και μετά την πείραξε, δηλαδή αηδιάζω εγώ σε αυτό το θέμα, αηδιάζω, δε μπορώ να φανταστώ… ότι τι; Της άνοιξε τα πόδια, του παιδιού και την πείραξε; Δηλαδή είναι απίστευτο αυτό το πράγμα».

Διαβάστε επίσης:

Ζακ Κωστόπουλος: «Μην γίνει η κοινωνία μέρος που κάποιος θα σκοτώνει και θα ξεφεύγει με δικαιολογίες», λέει η μητέρα του

Κορωνοϊός: Με ποιον τρόπο το Ισραήλ ανέκοψε το νέο κύμα

Ροζ βίντεο «έκαψε» τον πρωθυπουργό του ψευδοκράτους – Παραιτήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:31