search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:27
MENU CLOSE

Bild: Τεράστιο σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης – Ο διευθυντής έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ασκούμενες δημοσιογράφους

21.10.2021 16:51
bild_sexoualiki_parenoxlisi-new

Η μεγαλύτερη γερμανική εφημερίδα, η Bild, γνωστή και για τα ανθελληνικά της πρωτοσέλιδα την περίοδο της κρίσης, συνταράσσεται από ένα εσωτερικό σκάνδαλο σεξουαλικών κακοποιήσεων.


Ο – μέχρι πρότινος- διευθυντής της εφημερίδας Γιούλιαν Ράιχελτ, ο οποίο απολύθηκε, κατηγορείται για πλήθος σεξουαλικών παρενοχλήσεων σε βάρος γυναικών δημοσιογράφων. Εκμεταλλευόταν τη θέση του και έταζε λαγούς με πετραχήλια στις ασκούμενες προκειμένου εκείνες να ικανοποιούν τις ορέξεις του.


Και μάλιστα αυτό δεν γινόταν μόνο κατά τη διάρκεια της μέρας αλλά και κατά τη διάρκεια της νύχτας με «καυτά» ροζ μηνύματα στα κινητά των γυναικών. «Είσαι ξύπνια; Θέλω να νιώσω το κορμί σου…» έγραψε σε μια ασκούμενη ο 41χρονος Γιούλιαν που τότε ήταν διευθυντής σύνταξης.
Ενώ μια άλλη κοπέλα θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, συμπλήρωσε: «Μου έλεγε ότι ήμουν η πιο ταλαντούχα νεαρή δημοσιογράφος που υπήρξε ποτέ».


Αρκετές από τις κοπέλες που πλέον άρχισαν να μιλάνε και να καταγγέλλουν τα όσα πέρασαν από τον Ράιχελτ. Αρκετές από αυτές υποστήριξαν ότι ο Ράιχελτ τις προσέγγιζε στην αρχή της εκπαίδευσής τους ως «μέντορας». Επικοινωνούσε μαζί τους τακτικά και τους έδινε συγχαρητήρια για τη δουλειά τους, ενώ ζητούσε να τις συναντήσει όχι στην εφημερίδα αλλά σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι – Ιωάννα: «Η στάση της Δικαιοσύνης μου δίνει κουράγιο για τον ισόβιο Γολγοθά μου» (video)

Στυλιανίδης για Μπάλλο: «Είχαμε εκτιμήσεις ακόμα και για 300 νεκρούς στην Αθήνα»

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν αποκεφάλισαν αθλήτρια του βόλεϊ – Ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:23