search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:13
MENU CLOSE

Χριστίνα Μπόμπα: «Με το που βγήκα από το μαιευτήριο έχασα 14 κιλά» (Video)

21.10.2021 11:07
xristina-mpompa-new

Για τα κιλά που έχασε μετά την εγκυμοσύνη της, τη νέα πραγματικότητα που βιώνει πλέον στο σπίτι με δυο μωρά, αλλά και την επιθυμία της να αποκτήσει κι άλλο παιδάκι μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, πλέω σε πελάγη ευτυχίας! Με το που βγήκα από το μαιευτήριο έχασα 14 κιλά, αλλά έχω άλλα 10 ακόμα που μου έμειναν. Δεν πειράζει όμως, δεν αγχώνομαι καθόλου.

Οι προτεραιότητες πλέον είναι διαφορετικές. Όταν γύρισα σπίτι με τα μωρά ήμουν σοκαρισμένη, έλεγα δε θα τα καταφέρω. Τα καταφέραμε, όμως, και τώρα είμαστε τόσο ωραία!

Θηλάζω ακόμα, αν και δεν κατάφερα να θηλάσω αποκλειστικά. Κάνω μικτό θηλασμό και τα πάμε υπέροχα. Να μου ευχηθείτε και στο επόμενο γιατί γρήγορα μεγαλώνουν» είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day“.

Διαβάστε επίσης:

Θοδωρής Φέρρης: « Έχω τραγουδήσει με ολόκληρη ορχήστρα για 2 μόλις άτομα» (Videos)

GNTM Spoiler: Οι πέντε παίκτες που μπαίνουν στην τελική δεκάδα (Photo/Video)

Ιωάννα Λίλη: Γιατί κυκλοφορεί με μπαστούνι; (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12