search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:56
MENU CLOSE

Ιωάννα Λίλη: Γιατί κυκλοφορεί με μπαστούνι; (Videos)

21.10.2021 10:12
ioanna-lili-new

Για την προσωπική της ζωή, την καριέρα της ως μοντέλο και την εμπειρία της στην τηλεόραση μίλησε η Ιωάννα Λίλη, η οποία δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο GNTM αφήνοντας, μάλιστα, αιχμές για την επιλογή κάποιων προσώπων.

«Η Ισμήνη προσπαθεί αλλά…»

Μιλώντας, λοιπόν, για το φετινό GNTM, η Ιωάννα Λίλη επικεντρώνεται στην απουσία της Βίκυς Καγιάς η οποία σύμφωνα με την ίδια ήταν εκείνη που «έχτισε» το εν λόγω πρόγραμμα, ενώ αναφερόμενη στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αρκείται να πει ότι «προσπαθεί».

«Κάποιες φορές με χαλάει αυτό που βλέπω σαν πρόγραμμα. Μου αρέσουν κάποιοι κριτές, κάποιοι άλλοι, όχι. Η Βίκυ Καγιά θεωρώ ότι έχτισε το συγκεκριμένο πρόγραμμα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, προσπαθεί, έχει δείξει καλές προθέσεις για να δώσει κάτι παραπάνω, αλλά είναι και η πρώτη της φορά στην τηλεόραση.

Θέλει τον χρόνο της, έχει να δείξει πολλά. Κάποιες φορές με έχουν χαλάσει οι δοκιμασίες, όπως φέτος στην πρώτη δοκιμασία φωτογράφισης όπου οι παίκτες δεν είχαν γνωριστεί καλά καλά και θα έπρεπε να φωτογραφηθούν ως ζευγάρια. Με βρήκε αντίθετη γιατί όσα χρόνια ήμουν στο χώρο, κάτι τέτοιο δεν μου ζητήθηκε ποτέ» είπε χαρακτηριστικά.

Ο γάμος με τον Ζαγοράκη και η καραντίνα

Μιλώντας για τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, η Ιωάννα Λίλη τονίζει ότι μια σχέση έχει τα «πάνω» της και τα «κάτω» της επισημαίνοντας ότι οι υποχωρήσεις και από τις δυο πλευρές είναι απαραίτητες.

Αναφορικά με την καραντίνα, η ίδια επισημαίνει ότι για την οικογένειά της αυτή ήταν μια περίοδος που χάρηκαν καθώς είχαν την ευκαιρία να περάσουν περισσότερες στιγμές όλοι μαζί.

«Όλα τα ζευγάρια περνάνε τα σκαμπανεβάσματά τους. Αν υπάρξει ζευγάρι που θα σου πει πως όλα είναι τέλεια και καταπληκτικά, θα σου πει ψέματα. Το θέμα είναι να είσαι εκεί και να είσαι βράχος, αλλά και να κάνεις και τις υποχωρήσεις που χρειάζεται γιατί αν δεν τις κάνεις τις υποχωρήσεις εκεί το χάνεις το παιχνίδι.

Αυτά τα δύο χρόνια με την καραντίνα στη χώρα μας ήταν σε έξαρση η ενδοοικογενειακή βία, ενώ είδαμε και πολλά διαζύγια που βγήκαν στην επιφάνεια, ήταν πάρα πολύ λυπηρό αυτό. Εμείς στην καραντίνα τα περάσαμε όμορφα γιατί χαρήκαμε τον μπαμπά μας (Θοδωρή Ζαγοράκη) λίγο παραπάνω εδώ και στα τόσα χρόνια γάμου δεν τον είχαμε χαρεί τόσο πολύ, έλειπε συνεχώς σε ταξίδια» ανέφερε.

Το χειρουργείο στο πόδι και το μπαστούνι

Η Ιωάννα Λίλη αναφέρθηκε, τέλος, σε ένα χειρουργείο που έκανε στο πόδι, εξαιτίας της επί χρόνια ορθοστασίας πάνω σε τακούνια.

«Πριν δυο χρόνια χειρούργησα το δεξί πόδι μου γιατί νόμιζα ότι έχω κότσι αλλά τελικά ήταν οστεόφυτο το οποίο το δημιουργεί ο οργανισμός από την πολύωρη ταλαιπωρία με το πόδι μου, μετά από χρόνια ορθοστασίας και πάνω στα τακούνια. Αρχικά φορούσα ένα παράξενο παπούτσι αναπαυτικό επειδή κούτσαινα και είπα να πάρω ένα μπαστούνι να κάνω ένα πιο… vintage στιλ».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη και Κατερίνα Καινούργιου με το ίδιο… outfit: Ποια το φόρεσε καλύτερα

Έλλη Λαμπέτη: Αγωγή από τα ανίψια της για το ξενοδοχείο «Villa Lampeti»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο επόμενος Τζέιμς Μποντ πρέπει να είναι Έλληνας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:51