search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:45
MENU CLOSE

Έλλη Λαμπέτη: Αγωγή από τα ανίψια της για το ξενοδοχείο «Villa Lampeti»

20.10.2021 19:11
villalampeti123-new

Στη δικαιοσύνη προσφεύγουν καταθέτοντας αγωγή κατά γνωστής εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχείων τα ανίψια της αείμνηστης ηθοποιού Έλλης Λαμπέτη για την ονομασία του νεοκλασικού ακινήτου στο Κολωνάκι που θα λειτουργήσει ως ξενοδοχείο Villa Lambeti ή Boutique Hotel Lambeti.

 Με την αγωγή, τα ανίψια της μεγάλης ηθοποιού ζητούν να επιδικαστεί ποσό 20.000 ευρώ για ψυχική βλάβη και 3.000 για κάθε ημέρα που δεν θα τηρείται το αίτημά τους και αφορά  «προσβολή προσωπικότητας μέσω οικονομικής εκμετάλλευσης στοιχείων της προσωπικότητας της Έλλης Λαμπέτη».

Παρουσιάζοντας το θέμα στο Πρωινό ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος ανέφερε:  «Στο σπίτι αυτό έζησε για χρόνια η Ελλη Λαμπέτη και συνδέθηκε με αυτό. Εξ ου και η προτομή της που τοποθετήθηκε απ’ έξω, το 1998. Το συγκεκριμένο ακίνητο ποτέ δεν ήταν στην ιδιοκτησία της ηθοποιού, ωστόσο έχει ταυτιστεί η ίδια με αυτό. Το 2015 το κτίριο αυτό ξεκίνησε να ανακατασκευάζεται, πουλήθηκε και ενοικιάστηκε από ιδιωτική εταιρεία με σκοπό να λειτουργήσει ως boutique hotel. Μέσα στα υποψήφια ονόματα ήταν το Villa Lambeti ή το Boutique Hotel Lambeti. Τα ανίψια της ηθοποιού και κληρονόμοι του ονόματος, αυτό που ζητούν είναι το όνομα της θείας τους με κανέναν τρόπο να μη χρησιμοποιείται για οποιαδήποτε εμπορική επιχειρηματική εκμετάλλευση, πόσο μάλλον για ένα ξενοδοχείο με το οποίο η ίδια δεν είχε ποτέ την παραμικρή σχέση».

Οι επιχειρηματίες, όπως υπογράμμισε ο Θάνος Βάγιος, τονίζουν ότι το συγκεκριμένο όνομα ποτέ δεν «κλείδωσε», αλλά ήταν στα υποψήφια ονόματα για το ξενοδοχείο λόγω της σύνδεσης της Έλλης Λαμπέτη με το ακίνητο.

Το ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει στις αρχές του 2022…με ποιο όνομα, μένει να διευκρινιστεί.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Βγήκε από την καταστολή- Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Μαίρη Συνατσάκη: Η συγκατοίκηση με τον Ίαν Στρατή και η απάντηση για τη διαφορά ηλικίας (Video)

GNTM: «Κάποια παιδιά μπήκαν στο ριάλιτι μόδας για τους followers» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:45