search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:41
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη από τον ξάδερφο της Έφης – «Μετά την επίθεση ήταν μέσα στην τρελή χαρά»

21.10.2021 19:58
vitrioli_1

Με λόγια που σοκάρουν περιγράφει τον ψυχισμό της Εφης Κακαράντζουλα ο ξάδερφός της, πριν και μετά την επίθεση με βιτριόλι, στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα. Γιατί την έβλεπες καθημερινά ήταν μέσα στην τρελή χαρά, κανονική δηλαδή όπως ήταν. Πολύ ψύχραιμη… Με το που έμαθα ότι έχει γίνει αυτό το περιστατικό, αυτό έλεγα, πόσο ίδια ήταν. Δεν είχε αλλάξει καθόλου», σημειώνει μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή LIVE NEWS, ο ξάδερφος της 36χρονης κατηγορουμένης.

«Δεν το πίστευα ότι θα ήταν τόσο σκληρή. Δηλαδή και στις καταθέσεις και σε αυτά που δε ζήταγε συγγνώμη μου έκανε τρομερή εντύπωση και νομίζω ότι μπορεί να μην έχει μετανιώσει κιόλας», συμπληρώνει και την χαρακτηρίζει πρόσωπο ικανό για όλα.

«Ικανή για όλα ήταν. Πήγε έριξε το βιτριόλι στην άλλη την κοπέλα. Για όλα ήταν ικανή. Δεν μπορώ να την ψυχολογήσω», συμπληρώνει.

Σχετικά με τους γονείς της, δηλώνει:

«Οι γονείς της τι να πούνε; Έχουν πάθει σοκ οι άνθρωποι. Ντρέπονται να βγουν από το σπίτι τους. Ο αδελφός της έχει πάθει κατάθλιψη. Έχει κλειστεί στον εαυτό του. Δε μιλάει. Έχει πάθει σοκ».

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει πλέον η Έφη την υπόθεση;

«Στην αρχή δεν είχε πάρει χαμπάρι τι είχε γίνει γιατί ήταν πολύ κάθετη. Ότι το έκανα ξέρω γω. Τώρα έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την ποινή που θα ακούσει, την κατακραυγή του κόσμου», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζει να προκαλεί το στέλεχος της Λάτσιο: Εκτιμώ τον Μουσολίνι και τον Φράνκο

Ώρα αποφάσεων για το ελληνικό Euronews

Κορωνοϊός: Παρελάσεις με μάσκα παντού – Στο 28% η αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:41